Bondarin koitto - Noiturilarp

08.06.2024 - 09.06.2024 Turku

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 30.01.2024 - 11.03.2024
fantasia, toiminta, draama
Osallistumismaksu: 20-35€
Ikäraja: 18

Temerian koillinen kulma vuonna 1268 Bondarin pitäjässä. Toinen pohjoinen sota on juuri saatu päätökseen, mutta köyhyys, maantierosvot, erilaiset kultit ja rutto jylläävät Pohjolassa. Täällä jumalan selän takana perinteet ja pakanalliset toimet ovat vielä hyvin voimissaan. Ikuisen liekin -kirkon sanomaa ei täällä kuulla ja paikalliset tuntevat kuuluvansa Temeriaan vain pelkästään nimellisesti. Lähimaastossa uinuu kylän yleisimmät vierailijat, Temerian rajakasarmin väki, mutta lähistölle on myös hypännyt Scoia’taelin kieroja kommandoja, kiertelevä Liekehtivän Ruusun veljeskunnan ristiretkipartio ja jopa muutama eksynyt noituri. Monen hermot ja uskomukset ovat koetuksella, kun usea niin erilaisen aatemaailman edustaja kohtaa toisensa. Huhuja liikkuu myös, että nämä nämä matkalaiset olisivat syypäänä huonoon satoon ja omituisiin tapahtumiin metsissä viimeisten kuukausien aikana.

Larp KVLT yhteisön neljäs Noiturilarppi, joka on epäsuora ”prequel” kahdelle ensimmäiselle pelille, sijoittuen aikajanalla hieman yli 4 vuotta ennen näitä. Larp KVLT on aloittelijoista koottu larp-harrastajien ryhmä Turussa.

Pelipaikkana Paattinen, Turku, Klootin torppa lähiympäristöineen.
Pelinjohto: risto.kastepohjamail.com
HUOM. yhteisön jäsenillä etuoikeus pelaajapaikkoihin. Pelipaikkoja on 30-35 ja niitä voidaan avata muutama lisää jos lähes kaikki muut paikat saadaan täytettyä.
Peli-infot ja ilmoittautuminen nettisivuilla.
.