Rakas Viholliseni - 7. pelautus

07.06.2024 - 09.06.2024 Kuortane

Täynnä Kutsupeli
sci-fi, post-apokalyptinen, draama
Ikäraja: 18

Tämä tarina kertoo siitä, millaista on yrittää tehdä rauha pitkäaikaisen vihollisen kanssa. Tämä tarina kertoo eeppisistä ystävyyksistä, verisistä vihollisuuksista ja suhteista, jotka ovat kaikkea muuta kuin yksinkertaisia. Mitä tehdä, kun sekä vihaa että rakastaa? Mitä tehdä, kun vihaa, mutta koko lajin tulevaisuus riippuu siitä laittaako vihan sivuun vai ei?

Ihmisistä polveutunut avaruuskulkijoiden laji on käynyt veristä sisällissotaa Ebos-planeetalla jo vuosikymmenen. Nyt jäljellä on enää tuhotun planeetan rauniot, sodan aiheuttamat koko ajan kasvavat mustat aukot ja kourallinen yksilöitä, jotka ovat heränneet homman järjettömyyteen. Nyt heidän täytyy kokoontua yhteen pitkäaikaisten vihollistensa kanssa miettimään että mitä he, jäljelle jääneet, nyt tekevät.

Rakas viholliseni on 13 pelaajan 10-11 tunnin mittainen larppi, jossa hahmojen väliset suhteet ja keskustelut ovat keskeisessä osassa. Peli ei sisällä romanttisia suhteita, vaan keskittyy muunlaisiin suhteisiin. Larppi pelataan 8.6.2024 Kuortaneella. Peli pelataan kutsupelinä ja se on pelaajille ilmainen.

Tämä on larpin 7. pelautus. Tämän pelin on suunnitellut ja kirjoittanut Elli O ja kuka vaan saa uudelleenpelauttaa tämän - jos se kiinnostaa, ole yhteydessä Elliin.