Arcadia Academy: Luku 1

29.09.2023 - 01.10.2023 Parkano, Vahojärven leirikeskus

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 29.05.2023 - 06.06.2023
sci-fi, uuskumma, toiminta, draama, huumori
Osallistumismaksu: 40-55€
Ikäraja: 18

Elokuu 1972. Ranskan Nantesissa hermoja kylmäävä panttivankitilanne päättyy purku-uhatun rakennuksen ja koko vanhan maailman romahdukseen. Ihmiset puhuvat ihmeestä ja liekkihiuksisesta naisesta. Yhteiskuntaa ravistelee muutos, kun mahdottomasta tuleekin yhtäkkiä mahdollista.
Viisikymmentä vuotta sitten yli-inhimilliset supervoimat nousivat kaikkien tietouteen. Pikkuhiljaa tällaisista voimista alettiin käyttää nimitystä praksis ja niitä omaavia henkilöitä alettiin kutsua praktaaleiksi. Vain muutamassa lyhyessä viikossa koko maailma oli muuttunut perustavanlaisesti.
Vuonna 1993 Sveitsin alppien katveeseen perustetaan Arcadia Academy, opinahjo niille, jotka tarvitsevat turvaa ja rauhallista ympäristöä praksiksensa ymmärtämiseen ja niiden hallitsemisen opetteluun. Maailmassa, jossa praktaalien muotti on ahdas ja tavalliseen elämään tarttuminen vaikeaa, on Arcadia Academy tarjonnut sekä opiskelijoilleen ja työntekijöilleen harvinaisen mahdollisuuden elää normaalia elämää, jo 30 vuoden ajan.

Arcadia Academy on aloittelijaystävällinen, nykypäivään sijoittuva larppikampanja, jonka ensimmäinen osa pelataan 29.9.-1.10.2023 Vahojärven leirikeskuksessa Parkanossa, 94 km Tampereelta. Pelattavia hahmoja peliin on tulossa noin 40, ja toiveissa on saada mukaan reippaasti niin ensikertalaisia, aloittelijoita kuin kokeneitakin larppaajia. Pelimaksun hinta tulee olemaan 50€ paikkeilla (tarkentuu vielä ennen ilmoittautumisen avaamista), kattaen itse pelin ja pelipaikkavuokran lisäksi majoituksen sekä ruokailut peliviikonlopulle.
Inspiraation lähteinä pelille ovat toimineet suurilta osin My Hero Academia ja Marvelin X-Men. Pelin kantavia teemoja ovat oman tiensä löytäminen ja itsensä hyväksyminen, ystävyys, hyvä vs paha (ja myös ne harmaan sävyt) ja me vs muut.
Genreinä ovat mm. supersankarit (duh), draama, romantiikka, toiminta ja ihmisoikeudet. Arcadia Academystä on tarkoitus tehdä kampanja, josta olisi näillä näkymin tulossa noin 4 osaa.

Peli järjestetään yhteistyössä Epel Larp ry:n kanssa.

“Cras es noster.”
"Huominen on meidän."
- Arcadia Academyn motto