Meren suolaa

21.07.2023 - 23.07.2023 Bengtsår

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 10.04.2023 - 30.04.2023
Osallistumismaksu: 30€
Ikäraja: 15

Tää on se päivä kun mun täytyy tietää, mitä mä teen mun loppuelämällä.

Tänään on se päivä kun me saadaan omat suojelijat. Ne ei ole enää meidän vanhempien suojelijat, vaan omat suojelijat, jotka on valinneet meidät. Tän päivän jälkeen kaikki on helpompaa ja selkeämpää. Jo tänä iltana mä tiedän paremmin, mitä mä teen mun elämällä, keiden kanssa mä haluan seurustella, kuka mä itse oikeasti olen. Se on hienoa mutta myös aika pelottavaa. Mitä jos mä rukoilen jotenkin väärin, mitä jos mä en muista, mitä pitää rukoilla? Oma ohjaaja sanoi ettei tarvitse pelätä, että Meri kyllä kannattelee. Mutta en mä voi sille mitään, että mua jännittää.

Meren suolaa on liveroolipeli hengellisestä aikuistumisleiristä fiktiivisessä, mutta suurelta osin nykyajan Suomea muistuttavassa maailmassa. Pelin hahmoista 16 on leirille osallistuvia nuoria ja 4 muutaman vuoden vanhempia vertaisohjaajia.
Peli sijoittuu viikon kestäneen leirin viimeisiin päiviin. Leiri huipentuu pelimaailman uskonnon merenuskon aikuistumisrituaaliin, jossa nuoret pyrkivät saamaan näyn heitä ohjaavasta eläinhengen hahmoisesta.
Pelin teemoihin kuuluvat nuoruus, hengellisyys ja elämänvalinnat. Iso osa pelistä syntyy hahmojen välisistä ihmissuhteista, sillä useimmat nuoret ovat hakeutuneet samalle leirille parhaan ystävänsä, seurustelukumppaninsa tai sisaruksensa kanssa.
Leirillä on kaikkien hahmojen mielestä pääosin mukavaa, ja useimpia harmittaa, että leiri on jo loppumassa. Pelissä on tarkoitus olla lämmin ja mukava leiritunnelma myös in-game. Hahmojen teemat vaihtelevat sisällöltään kevyistä raskaampiin, eli tähän peliin voit tulla pelaamaan niin ns. hyvän mielen hahmoa kuin enemmän negatiivisia tunteita ja draamaa sisältävää hahmoa.