Sotahuuto

14.07.2023 - 16.07.2023 Muurame

Aloittelijaystävällinen Kielivapaa
Ilmoittautuminen: 01.04.2023 - 07.07.2023
historiallinen, realismi, toiminta
Osallistumismaksu: 40-50€
Ikäraja: 15

Sotahuuto 2023 tarjoaa mahdollisuuden päästä osaksi Jeanne d’Arcin tarinaa ja satavuotista sotaa. Tule kokemaan keskiajan suurin jännitysnäytelmä!

Sotahuuto on Suomen suurin pehmomiekkailutapahtuma. Tapahtumassa pääset satojen muiden osallistujien kanssa keskiaikaiselle taistelukentälle, vaikuttamaan historian kulkuun.

Sotahuuto on kerrassaan ainutlaatuinen elämys: viikonloppu joka tarjoaa turvallisella tavalla jännittäviä ja nopeatempoisia kamppailuita, rentoa yhdessäoloa, itsensä ylittämisen tilaisuuksia ja aikamatkailua menneeseen. Sotahuutoon on mahdollista osallistua ilman aiempaa kokemusta pehmomiekkailusta. Sotahuuto 2023 heittää kävijänsä myöhäiskeskiajalle, satavuotisen sodan viimeisiin vaiheisiin.

Sotahuto 2023 järjestetään 14.-16.7. Tuomiston tilalla, Muuramessa. Rauhallinen maalaismaisema vaihtuu viikonlopun ajaksi keskiaikaiseksi leiriksi ja tilan pelto sotakentäksi! Tapahtumapaikka on kokeneille tapahtumakävijöille tuttu: Sotahuuto järjestettiin Tuomistolla vuosina 2011 ja 2014.

Sotahuutoon osallistuminen on yksinkertaista ja siihen on monia tapoja. Tapahtuma toivottaa tervetulleeksi kaikki kamppailusta, historiasta, urheilusta ja ystävien kanssa itsensä ylittämisestä kiinnostuneet. Pehmomiekkailun säännöt on helppo oppia ja ne tekevät Sotahuutoon osallistumisesta turvallista.

Kaiken tarpeellisen tiedon tapahtumasta löydä osoitteesta sotahuuto.fi