Kallaveden Taikaopisto

12.08.2023 Kuopio

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 29.05.2023 - 11.06.2023
Osallistumismaksu: 55€
Ikäraja: K-15

Haaveiletko työskentelystä Taikaministeriössä? Houkutteleeko sinua ura parantamisen tai taikaesineiden valmistamisen parissa? Sytytkö taikaolentojen hoidosta tai maagisten yrttien kasvattamisesta? Vai olisiko opettajan työ velhokouluissa sinun kohtalosi?

Aloita uusi maaginen lukuvuosi Kallaveden Taikaopistossa, ja olet askeleen lähempänä unelmiesi työpaikkaa!

Tänä lukuvuonna tarjoamme laadukasta opetusta viidellä eri opintolinjalla: Hallinnon ja taikalainsäädännön linja, Taikaopetuksen linja, Parannustaikuuden linja, Taika-artefaktien linja ja Luontotaikuuden linja. Valitse linjasi ja hae mukaan jo tänään!

Kallaveden Taikaopisto on aloittelijaystävällinen liveroolipeli aikuisille ja yli 15-vuotiaille nuorille, jotka haluavat päästä tunnelmoimaan velhokoulun arkea ja osallistumaan maagisille oppitunneille. Vaikka koulupäivään varmasti sisältyy isompia ja pienempiä kommelluksia, yllätyksiä tai draamaa, tässä pelissä ei pelasteta koko velhomaailmaa tai jouduta suuriin taisteluihin, eli pelin pääosassa on koulun ja sen opiskelijoiden elämä.

Ensimmäinen Kallaveden Taikaopisto -peli sijoittuu alkavan lukukauden ensimmäiseen päivään. Luvassa on tutustumista niin kouluun, kanssaopiskelijoihin kuin opiskeltaviin aineisiinkin, sekä perinteisiä ja vähemmän perinteisiä oppitunteja, välituntitoimintaa unohtamatta. Kallaveden Taikaopisto -pelejä on tarkoitus järjestää jatkossa 1-2 vuosittain. Osallistujien on mahdollista jatkaa samalla hahmolla useammassa pelissä, mutta kyseessä ei ole varsinainen kampanjapeli, vaan jokaiseen peliin voi ilmoittautua myös uusia pelaajia tai vanhoja pelaajia uusilla hahmoilla.

Tapahtuma järjestetään Pohjois-Savon Opistolla Kuopiossa. Kyseessä on päiväpeli, eli majoitusta ei tarjota pelin puolesta, mutta koulupäivään sisältyy kaksi ateriaa. Kuopion Roolipelaajat ry:n ja Mannun Vartijat ry:n jäsenet saavat alennusta pelimaksusta!

Lämpimästi tervetuloa Kallaveden Taikaopistoon!