Jumalkompleksi - Teetä ja sirkushuveja

26.08.2023 Oulu

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 11.02.2023 - 31.05.2023
fantasia, historiallinen, draama, huumori
Osallistumismaksu: 30-35€
Ikäraja: 16

"Alussa oli vain pimeää ja pimeyden jumalalla oli tylsää. Siksi hän päätti luoda tyhjästä lisää jumalia, ja siitä nämä ongelmat sitten alkoivatkin. (Tätä on jälkikäteen pidetty huonona päätöksenä). Jumalkompleksi - Teetä ja sirkushuveja sijoittuu kokonaan oman pantheonin säännölliseen kokoukseen (ja ennenkaikkea bileisiin). Pantheon on ottanut inspiraatiota eri jumaltarustoista.

Vaikka jumaluus olisi pysyvää, paikka pantheonissa välttämättä ei. Joskus äkkipikaiset, dramaattiset ja välillä hieman yksinkertaiset jumalat saattavat menettää paikkansa voimakkaimpien jumaluuksien keskuudessa. Mutta kuka olisi oikeasti niin tyhmä, että vapaaehtoisesti ottaisi haasteen ja riskeeraisi oman paikkansa? Noh... yllättävän moni."

Studio Korppikela ry:n järjestämä liveroolipeli sisältää historian havinaa- tai ainakin mytologian kolinaa, juonittelua, salaisuuksia sekä roiman annoksen huumoria. Peli pelataan Oulussa la 26.8.2023 juhlatila Seepparissa (Mustasaarentie 4). Pelipaikalla on maksullinen majoitusmahdollisuus. Suosittelemme peliä yli 16-vuotiaille. Pelin päägenrejä ovat komedia, fantasia ja (ihmis)suhdedraama. Tila on esteetön ja pelipaikalla on sauna.

Pelaajille osallistumismaksu on 35 euroa, Studio Korppikela ry:n jäsenille 30 euroa. Varapelaajille pelin hinta on 15 euroa ja alle viikko peliin kutsutuille varapelaajille hinta on 5 euroa. Osallistumismaksu sisältää ruokailun pelipäivänä. Pelaajille on myös mahdollisuus maksulliseen lattiamajoitukseen pe-su (15 €).