Maaliskuu 2024

MA TI KE TO PE LA SU
12345678910111213141516171819202122
23
2425262728293031
Nuorten larppileiri

22.03.2024 - 24.03.2024 Ylivieska

Ilmoittautuminen: 28.09.2023 - 18.02.2024
fantasia, draama, huumori
Osallistumismaksu: 95€
Ikäraja: 13-19

Oletko kiinnostunut roolipelaamisesta ja larppaamisesta, mutta et ole vielä päässyt kokeilemaan? Oletko jo kokenut larppaaja, mutta nuorille suunnattuja pelejä ei tahdo löytyä? Haluatko viettää talvisen viikonlopun samanhenkisten ihmisten ja roolipelaamisen parissa?

Huom! Muuttunut ajankohta , uusi aika 22.-24.3.

Tervetuloa Raudaskylän Kristillisen Opiston larppileirille. Leiri alkaa perjantai-iltana 8.3. klo 17, jolloin ohjelmassa on yhteistä tutustumista ja peleihin valmistautumista. Viikonlopun aikana pelataan kaksi larppia, jotka soveltuvat hyvin ensikertalaisille ja vasta-alkajille. Leiri päättyy sunnuntaina 10.3. klo 17 mennessä.

Lauantai-iltana on mahdollista osallistua mielesi mukaan joko pehmomiekkailun tai historiallisten tanssien treeneihin, mikäli aktiviteetteihin löytyy tarpeeksi osallistujia. Kolmantena vaihtoehtona on suunnitella omia tulevia hahmoja, projekteja tai peli-ideoita ja saada pelisuunnitteluun tukea ja inspiraatiota.

Leirillä pelataan seuraavat pelit:

Kohtaamisia – Fantasialarppi ennakkoluuloista ja moninaisuudesta

Lempeät lehdot ovat kutsuneet koolle hätäkokouksen käsittelemään magian katoamista maailmassa. Jokainen kansa on lähettänyt matkaan omat edustajansa. Kohtaamisia -larpissa pelataan hätäkokousta edeltävää iltaa, kun kansojen edustajat pääsevät tutustumaan toisiinsa. Pelin kansoilla ja hahmoilla on omia tunteisiin liittyviä haasteitaan sekä ennakkoluuloja muita kansoja kohtaan. Voiko toisilleen niin vieraista tulla liittolaisia?

Kohtaamisia -pelin ohjaa sen kirjoittaja, pelikasvattaja Johanna Verhiö.

Melkein sankareita

Mun paras kaveri pystyy muuttuun näkymättömäks ja taistelee nyt rikollisuutta vastaan suurkaupungeisa – me ei olla nähty melkeen vuoteen. Mun tyttöystävä sai siivet. Se lensi vähän liian korkeelle. Ai mitä mää osaan? Mää osaan ennustaa… päivän lounaan mun entisen työpaikan ruokalasa.

Melkein sankareita -liveroolipelissä supervoimiinsa ja elämiinsä tyytymättömät henkilöt kokoontuvat tukiryhmään keskustelemaan surkeista, jopa koomisista supervoimistaan. Alkuperäisen We almost were heroes -liveroolipelin on kirjoittanut sveitsiläinen liveroolipelaaja Jasmin Räbsamen. Pelin on lyhentänyt muokannut Jenna Vikman, joka on harrastanut larppaamista kymmenen vuotta ja ollut pelinjohtajana neljässä pelissä.

Melkein sankareita -larpin ohjaavat larppaajat ja opettajat Johanna Laurila ja Jenna Vikman, jotka toimivat myös leirin vastuuohjaajina.

Hinta ja käytännön järjestelyt

Koko viikonlopun hinta on 95 € ja se sisältää ohjelman, ruokailut ja majoituksen opiston asuntolassa kahden hengen huoneissa. Majoittuminen yhden henkilön huoneeseen on mahdollista lisämaksulla. Osallistujille järjestetään tarvittaessa yhteiskuljetus Ylivieskan rautatieasemalta opistolle ja takaisin. Leiri pyritään toteuttamaan noin 20 osallistujalla. Lauantai-illan ohjelmatoiveista kysytään erikseen leirikirjeessä tulevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on auki 18.2.2024 saakka, jonka jälkeen osallistujille lähetetään leirikirje. Ilmoittautumislinkki löytyy opiston verkkosivuilta.

Tervetuloa! <3

Huom: Järjestävän tahon nimestä huolimatta larppileiri ei sisällä uskonnollista tai muuta katsomuksellista sisältöä.