Monstrakatemia

07.10.2023 Helsinki

Aloittelijaystävällinen
fantasia, jännitys, realismi, uuskumma, draama
Osallistumismaksu: 15-25€
Ikäraja: 12

Monstrakatemia on 12-18-vuotiaille suunnattu kolmiosainen larp-kampanja olennoista, jotka elävät nykymaailmassa piilossa ihmisiltä. Pelin viisi rotua ovat eläneet erillään toisistaan ja eripuraisina, mutta selvitäkseen hengissä heitä jahtaavista metsästäjistä, heidän täytyy oppia tulemaan toimeen ja miten puolustautua vihamielisessä maailmassa. Monstrakatemian perustajat kokoavat kansojen edustajia yhteen ensimmäistä kertaa, ja opettaa heille mm. soluttautumista, huomaamatonta liikkumista ja itsepuolustautumista metsästäjiä vastaan tässä turvapaikassa, johon metsästäjillä ei pitäisi olla pääsyä.

Pelin teemoja on mm. erilaisuus, yhteistyö, selviäminen, perheen/yhteisön/kodin menettäminen, traumat, vaikeuksien voittaminen ja oikeudenmukaisuus.

Pelin toinen osa järjestetään talvella, ja kolmas osa keväällä 2024. Peliin mahtuu 35 pelaajaa jotka saavat jatkaa läpi kampanjan pelissä, mutta jos joku peruuttaa osallistumisen, otetaan tilalle toinen pelaaja.

Ilmoittautuminen aukeaa joskus kesällä 2023, ja pelin kotisivut julkaistaan ennen sitä. Päivitämme tätä ilmoitusta kun sivut ovat valmiit.

Hahmot luodaan ilmoittautuessa valitsemalla lomakkeesta haluamansa piirteet hahmolle (rotu, luonne, motiivit, tausta) ja pelinjohto koostaa niistä valmiin hahmon juonineen peliin. Pidätämme oikeuden muokata piirteitä, että pelissä on monipuolisesti erilaisia hahmoja.

  • Oona L. ja Janina Kahela, pelinjohto42 (at) gmail.com