Yksin Pimeässä

28.10.2022 - 29.10.2022 Turku

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 15.08.2022 - 15.09.2022
kauhu
Osallistumismaksu: 30€
Ikäraja: 18

Pöytyä, tuo unelias pieni kunta Varsinais-Suomessa on täynnä maaseutuidylliä. Vuonna 1986 siellä on aktiivinen kuntakeskus ja Pöytyä on noussut Suomen kartalle kirjailija Reija Vuoren ansiosta. Hänen teoksensa ovat niittäneet suosiota ja tuoneet joskus jopa muutaman matkailijankin Pöytyälle.

Vuosi 1986 on ollut monille erikoinen. Dingo on hajonnut, mutta onneksi Bogart Co. ylläpitää Läntisen Suomen musiikkimainetta. Napakymppi vetää joka viikko väen telkkarin ääreen ja tangomarkkinat ovat uudenlainen kisa, joka kiinnostaa vanhempaa väkeä. Huhtikuussa ollut Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuus sai monet pelkäämään nykyisen maailman loppua, mutta nyt kun eletään pyhäinmiestenpäivää, 1. marraskuuta, alkaa näyttää siltä, että maailma jatkaa olemassaoloaan. Marraskuussa tulevasta kirkolliskokouksesta kohistaan, koska siinä päätetään naispappeudesta. Ja 1.12. aloittaa kolmoskanava näkymisensä televisiossa.

Yksin Pimeässä on Lovecraftin maailmasta vaikutteita ottava kauhupeli, joka sijoittuu vuoteen 1986. Pelin teemoja ovat kauhu, ihmissuhteet, pimeys, vaihtoehtotodellisuus ja mysteerit.


Pelistä järjestetään 2. pelautusta:

1. pelautus perjantaina 28.10. (pelaajien tulee olla paikalla klo 17.30)
2. pelautus lauantaina 29.10. (pelaajien tulee olla paikalla klo 16.30)
Pelinkesto tulee olemaan n. 4 h ja oletettu lopetusaika yöllä.

Pelipaikka:

Klootin torppa, Jokelantie 17, 21330 Paattinen, Turku

Pelipaikan lähelle pääsee myös paikallisbusseilla. Paluukyydeissä koitamme saada kimppakyydit, sillä yöllä busseja kulkee harvakseltaan.

Pelipaikan esteettömyys:

Peli pidetään illasta ja paikassa on vähän valonlähteitä, joten pelialue tulee olemaan hämärä/pimeä. Pelipaikalla on eri-ikäisiä rakennuksia, joista vanhimmat ovat 1700-luvulta. Näihin taloihin on siis ajanmukaiset portaat tai korkeat kynnykset (myös matalat sisäänkäynnit). Pelialueen ympärillä on metsää, jossa on lampi ja osin ryteikköistä metsää.

Pelipaikan fasiliteetit:

Pelipaikalla on rakennuksia sadesuojaksi, mutta niissä ei ole lämmitystä. Varaudu siis säänmukaisin varustein, jotta tarkenet lokakuun pimenevässä illassa. Pelin alkuun on tarjolla jotain pientä purtavaa, mutta suosittelemme omia termareita ja lämmintä juotavaa. Pelipaikalle ei myös ole juomavettä, vaan sitä tuodaan paikan päälle. Pelipaikalla on käytössä ulkohuussi. Alueella on jonkun verran sähkövaloja, mutta suosittelemme ehdottomasti omaa taskulamppua jokaiselle osallistujalle.