Kuolonmaat: Lännen Armoilla

12.11.2022 Joensuu

Ilmoittautuminen: 12.09.2022 - 30.09.2022
fantasia, historiallinen, kauhu
Osallistumismaksu: 10-13€
Ikäraja: 15

Harmony Creek, Oklahoma, Yhdysvallat. Lähellä Teksasin rajaa sijaitsevan kaivoskaupungin uneliaisuus on muisto vain, kun kartoittamattomalla preerialla sijaitsevat kaivokset alkavatkin tuottaa lyijyä kuin tuomiopäivän murheita, ja taloudellinen kasvu tuo mukanaan räjähdysmäisen väestönkasvun. Tulokkaisiin mahtuu monenlaista kulkijaa aina valkohattuisista oikeuden puolustajista pahimmanlaatuisiin roistoihin ja kaikkeen siltä väliltä, mikä johtaa väistämättä monenlaisiin tilanteisiin.

Vuosi on 1884, mutta historia ei ole omamme. Sisällissodan runtelemassa maassa uudet pahuuden lähteet nostavat päätään rajaseutujen syrjäisissä kolkissa, eikä niiltä ole turvassa sivistyksen parissa asuva väkikään...

Kuolonmaat on draamapainotteinen saluunapeli, jossa syrjäisen kaivoskaupungin paikalliset kohtaavat kukin omista syistään paikalle saapuneita vierailijoita ja tulevia asukkaita. Pelin miljöö on ns. "outo länsi" (weird west), jossa lännentarinoiden trooppeja maustetaan yliluonnollisilla vivahteilla.

Tapahtuma järjestetään 12.11.2022 Joensuussa Sinkkolan nuorisotalolla (osoite Pesolantie 2). Peli soveltuu sekä aloittelijoille että kokeneemmille larppaajille. Ikäraja osallistumiselle on 15 v. Alle 18-vuotiailta tarvitaan huoltajan suostumus, sekä tämän puhelinnumero hätätilanteiden varalta.

Peliin otetaan mukaan 17 pelaajaa ja muutamia NPC-hahmoja. Pelimaksu on 15 €, Mannun Vartijat ry:n ja Todellisuuspakolaiset ry:n jäsenille 10 €. NPC-hahmojen pelaajilta ei peritä maksua.

Ilmoittautuminen avautuu 12.9. ja sulkeutuu klo 30.9. klo 23.59. Tämän jälkeen on vielä mahdollista ilmoittautua varapelaajaksi tai NPC:ksi.

Peli alkaa lauantaina klo 13 ja loppuu n. klo 19.