Pohjolan tuho - Kelvottomat

02.09.2022 - 04.09.2022 Leppävirta

Ilmoittautuminen: 09.05.2022 - 29.05.2022
Osallistumismaksu: 50-55€
Ikäraja: K-18

Sillä kuka olen, ei täällä ole merkitystä. Sillä mitä olen tehnyt, ei ole merkitystä.
Jokainen meistä on syyllistynyt johonkin. Meistä on tullut kelvottomia kansalaisia, epätoivottuja rikkakasveja tähän onnellisen kansan puutarhaan.

Sillä hetkellä kun minut tuotiin tänne, katosin muulta maailmalta. Mutta minä hengitän yhä, olen edelleen olemassa. Minä haluan olla olemassa. Minulla on vielä syy elää, syy toivoa, syy päästä pois täältä. Ja sen minä aion tehdä.

Pohjolan tuho -larppiantologian pelit jatkuvat alunperin syyskuussa 2019 pelatun Pohjolan tuho - Kelvottomat uusintapelautuksella.

Pohjolan tuho -liveroolipelit sijoittuvat dystooppiseen, totalitaariseen Suomeen, josta löytyy tarkempaa tietoa antologian kotisivuilta. Tässä pelissä kelvottomat kansalaiset on kerätty kokoamiskeskukseen, jossa heidät arvioidaan ja päätetään minne heidän matkansa jatkuu, pakkotyöhön vai nimettömään hautaan. Arvioinnin ohella heiltä murskataan vähäinenkin toivo valoisasta tulevaisuudesta.

Peli on teemoiltaan ja tunnelmaltaan raskas, joten se ei ole erityisen aloittelijaystävällinen. Lisätietoa pelistä löytyy kotisivuilta, pelaajien odotetaan perehtyvän pelin maailmaan, sääntöihin ja sisältöön ennen ilmoittautumista.

Ilmoittautumisajan päätyttyä voi vielä ilmoittautua varapelaajaksi laittamalla sähköpostia pelinjohdolle.