Fallout Finland Z

09.06.2023 - 11.06.2023 Vihtijärvi

Aloittelijaystävällinen
sci-fi, post-apokalyptinen, jännitys, toiminta, draama, huumori
Ikäraja: 18

Peli sijoittuu aikalinjallisesti aiempaan ajankohtaan kuin muut pelit, kuusikymmentä vuotta sodan jälkeen. Selviytyjät ovat alkaneet rakentaa yhteiskuntaa pala kerrallaan pienissä yhteisöissään, mutta valtakiistat nopeiten järjestäytyneiden ryhmien välillä verottavat selviytyneiden määrää, kuin myös karujen olojen ja säteilyn mukanaan tuoma syntymättömyys. Ihmiset hakevat edelleen paikkaansa ja tarkoitusta elämälleen julmalla joutomaalla, toiset pullon pohjasta, toiset jälleenrakentamisesta, toiset läheisistään ja toiset... vaikkapa hohtavista tolpista, joiden uskovat puhuvan itselleen.

Fallout Finland -pelisarjan viides peli järjestetään tänä kesänä jälleen Raatosuon maisemissa! Pelisarjan jokainen osa on itsenäinen, joten ei haittaa vaikka et olisi ollut aiemmin Fallout Finlandeissa.

Pelipaikkana toimii Vihtijärven pelialue, josta löytyvät tutut Raatosuon ja Nova Petroskoin kylät tuttuine faktioineen - tai vähintään niiden esiasteineen aikalinjallisesti aiemman pelin vuoksi.

Mikä on Fallout Finland?

Lyhyesti: Postapokalyptinen Fallout-videopeli sovellettuna Suomeen. Ydinsodan jälkeistä kurjistelua joutomaalla, mutta pilke silmäkulmassa. Säteilyä, mutantteja, Nuka-Colaa, pullonkorkkeja valuuttana, maan alla Holveissa eläneitä hiippareita, ryöstelijöitä, tunnelmointia nuotiolla, valtaa eri muodossa kahmivia ihmisiä...

Pitkästi: Ks. nettisivut

-Peliin otetaan 60+ pelaajaa
-Peliin voi ilmoittautua omalla faktiolla tai valmishahmoihin, joiden lyhärit löytyvät nettisivuilta
-Pelaajat täydentävät itse valmishahmoja ja sopivat kontakteja muiden pelaajien kanssa
-Peli on K-18