Life Beyond: Kuunsilta

02.09.2022 - 04.09.2022 Savonlinna

Ilmoittautuminen: 14.06.2022 - 30.06.2022
fantasia, sci-fi, uuskumma, draama
Osallistumismaksu: 50€
Ikäraja: 16

Pohjoisten metsien uumenissa sijaitsee ulkopuolisilta kätketty Keijuhovi, jossa maagiset olennot, umbriitit, ja syvälle Verhoon vajonneet eksiitit asuvat osana tuon paikan symbioosia. Ulkopuolinen maailma on heille täynnä vaaroja ja kohtalokkaita oikkuja, joilta Hovi heitä suojelee.

Syksyn pimentyessä Hovi valmistautuu perinteiseen Syysrauhan juhlaan, kun taivaalta laskeutuu samaiseen metsään avaruusalus. Aluksen miehistö, Avalonin avaruudesta saapuneet haltiat, ovat olleet jo vuosia jumissa Kuun taakse parkkeeratun aluksensa suojissa, ilman reittiä takaisin kotiin. Kun aluksen ilma ja ruoka alkavat olemaan lopussa, on haltioiden ainoa vaihtoehto seurata heille lähetettyjä mystisiä koordinaatteja.

Kuunsilta on ihmissuhde-painotteinen peli fantasian ja scifin elementeillä maustettuna. Peli pelataan Savonlinnan Muhasaaressa, Muhasaaren teatterin tiloissa (käytössä omakotitalo, aitta ja navetan Ylinen). Peliin saavutaan perjantaina klo 18 mennessä, aktiivinen peliaika sijoittuu lauantaille.
Pelimaksu on 50e (Roolipeliyhdistys Perkunaksen jäsenille 45e). Jaossa myös 1-5 tuetun osallistumisen lippua hintaan 35e. Pelaajat valitaan hakemusten perusteella. Pelissä tarjotaan ruoka. Lattia- ja sänkymajoitus.