Lonkeroiden Legendat 1 - Tarina Old Smith's Dinerista

27.07.2024 Tampere

Ilmoittautuminen: 07.03.2024 - 22.03.2024
jännitys, kauhu, draama
Osallistumismaksu: 30-40€
Ikäraja: 18

Eräässä kylässä, joka voisi hyvinkin olla 60-luvun Englannissa, tai jossain muualla jossain toisessa ajassa, pienen pieni ravintola kuhisee kyläläisiä. On lounastauko, ja läheisten kauppojen, partureiden ja kaivoksen työntekijät ovat tulleet syömään kuuluisaa omenapiirakkaa sekä maistelemaan ravintolan omaa simaa. Tunnelma on hilpeä, puheensorina raikaa, kynttilöitä sytytetään, pään täyttää tuttu pistävä surina, lakana heitetään ruumiin päälle, lapset juoksevat mehupurkit kädessään ikkunan toisella puolella, aurinko paistaa kauniisti ja kaikki on niin mukavan rauhaisaa. Tässä pienessä kylässä, jossa kukaan ei koskaan käy, eikä mikään koskaan muutu. Täällä voi todella olla onnellinen.

Lonkeroiden Legendat - Tarina Old Smith’s Dinerista on Lonkeroiden Legendat-pelisarjan ensimmäinen peli. Peli pelataan 27.07.2024 Tampereella ja arvioitu pelimaksu on 30-40 euron luokkaa.
Se sijoittuu paikkaan ja aikaan joka muistuttaa 60-luvun Englantia ja siellä pienessä kylässä sijaitsevaan ruokapaikkaan nimeltä Old Smith’s Diner. Makumatkat Maakaupungeissa-yhtiön turistibussin kyydissä on luvattu näyttää maan vähiten arvostettuja kummallisia paikkoja. Bussi on juuri aikomassa pysähtyä lounastauolle erääseen kylään. Kylää verhoaa kuitenkin suuret mysteerit, kuten sen miten ruokapaikan pitäjää ei yllätä yhtään kun uusi katoaminen tapahtuu, tai miten puhelimet tuntuvat menettävän kenttänsä kylän alueella. Hengittääkö joku niskaasi?

Kuka olisi valmis raottamaan kylää peittävää salaisuuksien verhoa?

Teemoina pelissä on mysteerit, häiritsevät teemat, kosminen kauhu ja ihmissuhteet.
Peli on k18.