Tapahtumalista

Valinta LARP

25.01.2020 - 26.01.2020 Helsinki

Ilmoittautuminen: 13.10.2019 - 03.11.2019
cyberpunk, jännitys, kauhu
Osallistumismaksu: 20€
Ikäraja: 18

Tottakai olit tiennyt joutuvasi vielä maksamaan velkasi. Olit vain luullut saavasi itse vaikuttaa maksutapaan. Katsoit muita pöydässä istuvia, niiden jäisiä ilmeitä ja hikisiä otsia. Teidät kaikki oli viime yönä revitty sängyistänne ja tuotu väkisin tähän ahtaaseen bunkkeriin.

Teillä on kaksi tapaa päästä ulos täältä. Jokaisen teistä on tehtävä valinta niiden välillä.

Keskellä pöytää olevaan näyttöön syttyi valo ja numerosarja alkoi tikittää alaspäin.

Jos joku teistä ei ole tehnyt valintaansa ennen kuin aika loppuu, me teemme sen mielellämme teidän puolestanne.

Huokaisit syvään ja yritit miettiä selkeästi. Kumpikin vaihtoehto oli toistaan pahempi. Valinta oli silti tehtävä.

Larpista järjestetään kaksi rinnakkaista pelautusta, toinen lauantaina ja toinen sunnuntaina. Peleihin haetaan samalla lomakkeella. Haku on yhteinen, jotta mahdollisimman moni pääsisi pelaamaan haluamaansa hahmoa.

Pelipaikka on pj:n kotona Itä-Helsingissä. Pelitila on pienessä, propatussa tilassa, josta ei pelin tarinan takia saa poistua. (Pelaaja toki pääsee ulos tilasta niin halutessaan, esim. wc tai off-tilaan, eivätkä muut pelaajat saa estellä tätä.)

Cyberpunk-genre tulee peliin tarinan tulevaisuuteen sijoittuvan synkän alamaailman ja suuryritysten, tekoälyn ym. kautta. Pelipaikkaa lavastetaan cyberpunk-bunkkeriksi. Pelaajat saavat propata cyberpunkia, mutta sitä ei mitenkään edellytetä. Perus-futuristinen hahmon mukainen vaatetus on ok. Kyseessä ei ole visuaalisuuden maksimoimiseen pyrkivä peli, vaan tarkoitus on mennä todella syvälle hahmoihin ja niiden välisiin kipeisiin kontakteihin. Peli tutkii moraalia, rikollisuutta, yhteiskuntaa, inhimillisyyden rajoja ja kuolemanpelkoa. Ahdistavien teemojen takia peliin suositellaan ilmoittautumaan vain, jos erityisesti nauttii ahdistavasta pelisisällöstä. Tässä tarinassa ei ole onnellista loppua, eikä kukaan hahmoista ole välttynyt traumoilta elämässään.

Peli noudattaa Turvallisempaa larppausta- materiaalia luodakseen pelaajille mahdollisimman turvallisen ympäristön kokea hahmojen yhteinen tarina.

Lisää infoa on tulossa syksyn aikana.

Pelin aikana on pöydässä tarjoilla miljööseen sopivaa naposteltavaa ja juotavaa. Ruokavaliot otetaan tarkasti huomioon.

Pelin kesto on 5 tuntia. Ennen peliä on briiffit ja pelin jälkeen on aikaa purkaa peliä. Halutessaan saa jäädä viettämään (alkoholittomasti) iltaa pelipaikalle.

Valinta on pelinjohtajan ensimmäinen itse järjestämä larppi. Pj on avoin kaikelle palautteelle ja rakentavalle kritiikille kaikissa peliä edeltävissä vaiheissa, sekä pelin jälkeen. Pelaajilta toivotaan ymmärrystä ja reilua asennetta aiheeseen liittyen.


Lohikäärmeen Pesä

25.01.2020 - 26.01.2020 Tampere

Kutsupeli
Ilmoittautuminen: 11.10.2019 - 30.11.2019
fantasia, draama
Osallistumismaksu: 27€
Ikäraja: 18

On vuosi 1920 ja kieltolaki on voimissaan Britannian taikamaailmassa. Kielloista huolimatta salakapakkana toimiva Lohikäärmeen Pesä kukoistaa.

Lohikäärmeen pesän hämäryydessä tavataan veriperimän yli ja nautitaan kapakan antimista, kunnollinen juotava kun on kiven alla näinä päivinä. Pesä on velhomaailman tärkeä kohtaamispaikka, johon velhot ja noidat tulevat viihtymään, rentoutumaan, juoruilemaan, politikoimaan ja rakastumaan. Toistaiseksi Lohikäärmeen Pesän ovia ei ole suljettu keneltäkään ja paikan moraali on suhteellisen löyhä, kunhan kaikki toimivat hyvässä hengessä ja edes teoreettisesti sovussa. Kapakasta onkin tullut turvasatama monelle elämän potkimalle noidalle ja velholle.

Mitä: Lohikäärmeen Pesä + Vilin 30-vuotissynttärit & 10 vuotta pelinjohtajana -juhlat
Missä: Klubi 57, Pnninkatu 57, Tampere (Kävelymatkan päässä rautatieasemalta)
Milloin: 25.1-26.1.2020 klo 18.00-4.00

Mikäli peli ei tule täyteen 30.11 mennessä, ilmoittautuminen avataan kaikille.

Kyseessä on viisituntinen 1920-luvun Potterversumiin sijoittuva kapakkapeli, jossa esiintyy limittäin sekä kevyitä että raskaita teemoja hahmosta riippuen. Juonet liittyvät pääasiassa ihmissuhteisiin, mysteereihin ja yhteisön sisäisiin valtapeleihin. Pelissä noudatetaan Suomen lakia, suurimman draaman lakia ja tervettä järkeä. Kanssapelaajan rajojen rikkominen ei ole hyväksyttävää pelissä eikä aftereilla.

Työryhmä kirjoittaa pelaajille hahmoprofiilit kontakti- ja juonivetoisesti. Pelaajilla on lupa keskenään täydentää hahmojen taustoja ja kehittää hahmolleen yhteistä historiaa muiden hahmojen kanssa kontaktien ja juonien sallimissa rajoissa. Peli ottaa taiteellisia vapauksia aikajanaan ja hahmojen ikään liittyen. Mikäli tämä tuntuu ylipääsemättömältä esteeltä, ei peli välttämättä ole juuri sinua varten. Tilaisuuden luonteesta johtuen myös pääpelinjohtaja osallistuu peliin täydellä hahmolla.


Meren suolaa

31.01.2020 - 01.02.2020 Helsinki

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 01.12.2019 - 13.12.2019
realismi
Osallistumismaksu: 20€

Tää on se päivä kun mun täytyy tietää, mitä mä teen mun loppuelämällä.

Tänään on se päivä kun me saadaan omat suojelijat. Ne ei ole enää meidän vanhempien suojelijat, vaan omat suojelijat, jotka on valinneet meidät. Tän päivän jälkeen kaikki on helpompaa ja selkeämpää. Jo tänä iltana mä tiedän paremmin, mitä mä teen mun elämällä, keiden kanssa mä haluan seurustella, kuka mä itse oikeasti olen. Se on hienoa mutta myös aika pelottavaa. Mitä jos mä rukoilen jotenkin väärin, mitä jos mä en muista, mitä pitää rukoilla? Oma ohjaaja sanoi ettei tarvitse pelätä, että Meri kyllä kannattelee. Mutta en mä voi sille mitään, että mua jännittää.

Meren suolaa on liveroolipeli hengellisestä aikuistumisleiristä fiktiivisessä, mutta suurelta osin nykyajan Suomea muistuttavassa maailmassa. Pelin hahmoista 16 on leirille osallistuvia nuoria ja 4 muutaman vuoden vanhempia vertaisohjaajia.

Peli sijoittuu viikon kestäneen leirin viimeiseen päivään. Leiri huipentuu pelimaailman uskonnon merenuskon aikuistumisrituaaliin, jossa nuoret pyrkivät saamaan näyn heitä ohjaavasta eläinhengen hahmoisesta.

Pelin teemoihin kuuluvat nuoruus, hengellisyys ja elämänvalinnat. Iso osa pelistä syntyy hahmojen välisistä ihmissuhteista, sillä useimmat nuoret ovat hakeutuneet samalle leirille parhaan ystävänsä, seurustelukumppaninsa tai sisaruksensa kanssa.

Leirillä on kaikkien hahmojen mielestä pääosin mukavaa, ja useimpia harmittaa, että leiri on jo loppumassa. Pelissä on tarkoitus olla lämmin ja mukava leiritunnelma myös in-game. Hahmojen teemat vaihtelevat sisällöltään kevyistä raskaampiin, eli tähän peliin voit tulla pelaamaan niin ns. hyvän mielen hahmoa kuin enemmän negatiivisia tunteita ja draamaa sisältävää hahmoa.

Peli on aloittelijaystävällinen, joten voit tulla peliin, vaikka et olisi larpannut koskaan aikaisemmin.


Vartiosto: Syysjuhla 1969

01.02.2020 Suomenlinna, Helsinki

Ilmoittautuminen: 02.10.2019 - 23.10.2019
Osallistumismaksu: 30-40€
Ikäraja: 18

Muutama juhlapukuinen hahmo värjöttelee juhlatilan ulkopuolella, piilossa alkusyksyyn sopimattomalta jäätävältä viimalta. Hengitys höyryää pimeässä, he vaihtavat asentojaan kuin tottumattomana korkokenkiin ja kiiltäviin pukukenkiin. Sotilaat mekoissa. Aurorit revitty mudasta ja heitetty keskelle koktaileja, helminauhoja.

”…kunnianosoitus rikosauroreille irkkujutusta? Vai Bonesille?”
”…Taikaministerin sihteeri paikalla, aivan varmasti joku pitää naurettavan kiusallisen puheen…”
”…laittakaa taskumatti kiertämään…”
”…Moody edelleen awol jossain Albaniassa…”
”…Prewett sanoi nähneensä Scrimgeourin Korjatussa Kasarissa juovuksissa, kysyen juhlien osoitetta…”

Ovi avautuu - puheensorina kumpuaa kylmään ilmaan ja valokaistale lankeaa hahmojen kasvoille.
”Luutnantti, he aloittavat”
”Kiitos Mulciber. Mutta ennen kuin aloitamme yritä saada tuo oopiumintuoksu haihtumaan puvustasi. Ministerin edustaja on paikalla”
Juhlat alkavat.

Syyskuu 1969. Vietnamin sodan muisto iskujoukkoaurorien haavoissa. Pohjois-Irlannissa ärtynyt mumina kasvaa ja Londonderryssa brittivirkavalta saa pelätä henkensä edestä. Montenegrossa ja Albaniassa katoaa auroreita ja Ministeriön kahviossa odotetaan huolestuneena uusia, vähäisiä tietoja.
Kotisaaren kamaralla kylmät, märät tuulet vinkuvat kujilla ja ihmiset vilkuilevat toisiaan epäröivinä, ahdistuneina. Mikä siis olisi parempi tapa kohdata muun maailman kauhut kuin juhlia niitä vähäisiä onnistumisia, joihin aurorimme ovat viimeisen vuoden aikana yltäneet?
Joten kaivetaan kenttävaatteiden joukosta se vuosia sitten pikkujouluihin ostettu mekko, jolle ei ole ollut aikaa (tai terveenä vietettyjä lomailtoja); täytetään taskumatti tuliviskillä, jotta ptsd-tärinä saadaan kuriin; kunniamerkit kaapin perältä rintapieleen ja yritetään peitellä kaikki viime vuoden kiusalliset salasuhteet - on Vartioston syysjuhlien kohtalokas ilta!

Vartiosto-kampanjan keskiössä on Taikalainvartioston elämä: sotien jättämät arvet, PTSD, kansainvälinen politiikka, kentällä elävien aurorien arki - ja ylipäätään aurorien yritys selviytyä päivästä toiseen. Vartiosto perustuu pitkille juonikaarille, ihmissuhteille, varjoissa toimivalle politiikalle, kuiskatuille keskusteluille, hierarkioille, vaikealle lojaaliudelle, työmoraalille ja salaisuuksille.

Pelin kolmas osa järjestetään Suomenlinnan Myllysalissa Helmikuussa 2020 ja se on malliltaan juhla&juonittelupeli.


Tupa: Lapset

15.02.2020 Joensuu

Ilmoittautuminen: 14.11.2019 - 24.11.2019
sci-fi, post-apokalyptinen, uuskumma, draama, huumori
Osallistumismaksu: 5€
Ikäraja: 16

Vuosi 2036.
Lastenhuoneessa asiat ovat kuin ennenkin, kuten jokaisena päivänä aikaisemmin. Silti jokainen huoneen asukas tietää, että tänä päivänä tapahtuu jotain. Jotain, mitä ei ole tapahtunut vielä. On koeputkilasten syntymäpäivä, eikä uusin sisarus ole vielä liittynyt heidän joukkoonsa.

Tässä pelissä pelataan tapahtumia ajalta vuosi ennen jo peluutetun Tuvan tapahtumia, tutkimuslaitos 51:n sisällä, koeputkilasten asuintiloissa.
Tämän pelin tarkoitus on kokeilla koeputkilasten voimiin liittyviä pelimekaanikoita, sekä tutkia perheen teemaa eri näkökulmista.

Pelipaikkana toimii Joensuun Rantakylän nuorisotalo Bobo.
Peli alkaa pelipäivänä noin klo 12 ja kestää pelaajamäärästä riippeun 4-8 tuntia.

Pelaajapaikkoja on 27, ja vielä mahtuu hyvin mukaan.

Linkki ilmoittautumiseen löytyy Facebookista.
Linkki pelin hahmojen lyhytkuvauksiin löytyy tästä viestistä.


Varjoneuvoksen valssi

22.02.2020 Vanha pappila, Oulu

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 06.10.2019 - 22.12.2019
historiallinen, draama
Osallistumismaksu: 10-15€
Ikäraja: K16

''Vuosikausia kestäneet Napoleonin sodat ovat repineet Euroopan hajalle. Juonittelut, salaliitot ja neuvonpidot käyvät kuumana suljettujen ovien takana. Historia muistaa vain Wienissä vuonna 1815 järjestetyn Tanssivan kongressin, mutta kuka päättikään oikeasti maailman herruudesta? Edelleen tulenarassa ilmapiirissä, Euroopan päällystö saa kutsun rauhanomaiseen illanviettoon Alpeille salaperäisen, mystiikkaan mieltyneen markiisittaren kartanoon... Mikä voisi mennä pieleen?''

Studio Korppikela ry:n järjestämä peli sisältää historian havinaa, juonittelua, salaisuuksia sekä ripauksen okkultismia. Peliä ei suositella alle 16-vuotiaille. Pelin päägenrejä ovat historiallinen, mysteeri ja draama. Hahmot edustavat omia maitaan, ja pyrkivät toimimaan kotivaltioidensa hyväksi. Peliin osallistuminen ei edellytä historiankirjojen ulkoa muistamista.

Peli tullaan pelaamaan 22.2.2020 Oulun Vanhassa pappilassa.

Kuvia pelipaikasta:
https://www.oulunseurakunnat.fi/vanha-pappila/kuvia-vanhasta-pappilasta

Osallistumismaksu on 10 euroa Studio Korppikela ry:n jäsenille ja 15 euroa muille.

Peliin otetaan maksimissaan 40 henkilöä.

Ilmoittautuminen on auki 22.12.2019 asti.

Ilmoittautumislomake:
https://forms.gle/2C1i1WahrCKBJtKRA

Pelinjohtoon saa yhteyden osoitteella: studiokorppikela@hotmail.com


Destination OY

22.02.2020 - 23.02.2020 Tampere, Parkano

Ilmoittautuminen: 09.10.2019 - 30.12.2019
jännitys, kauhu, toiminta
Osallistumismaksu: 28€
Ikäraja: 18

Destination OY toivottaa teidät tervetulleeksi.

Oletko aina halunnut viettää hyytävän yön kummitustalossa? Etsiä pimeitä varjoja hautuumailta keskiyöllä? Ainutkertaisen kauhukokemuksen teille tarjoaa. Destination Oy.

Varaa liput ajoissa, matkalle kohti unohtumatonta kummitusjahtia.

Ohjaajamme ovat alan ammattilaisia, eikä ole syytä huoleen! Huomaattehan että matkamme ovat tarkoitettu täysi-ikäisille! Matkatoimistomme yksi metodeista on pitää matkustajat jännityksessä, mihin seuraavaksi matkaamme. Näin luomme tunnelmaa!

​Bussimatka leikkimieliseen kauhukokemukseen, mikä voisi mennä pieleen?

Destination OY, on suomalainen matkayhtiö, joka järkestää kauhukokemuksia. Suosion saavuttanut Destination Oy on tunnettu hauskoista matkoista, sekä joskus tapahtumien järjestämisestä. Kaikki ei toisinaan mene ihan putkeen ja hauskat leikkisät kokemukset muuttuvat joksikin ihan muuksi.

​Larppi tyyli on kokeilullinen. Eikä pelaajilla ole tarkoituksellisesti isoja juonia. Se kertoo arkipäiväisistä ihmisistä, jotka ovat sattuman kautta samassa paikassa. Katsotaan mitä tapahtuu.

Pelaajat tekevät itse hahmonsa, PJ voi tarpeen tullen auttaa. Kontaktit eivät ole pakollisia, mutta niitä saa olla. Joko niitä voi toivoa ja GM kontaktoi ihmiset. Tai sitten voi hakea kaverin kanssa peliin ja suunnitella kontakti tämän kanssa.. Pelinjohto saattaa tarpeen tullen tehdä pieniä muutoksia hahmoon.

PELI ON k-18 sekä IN- että Offgame. Huomioikaa tämä hahmojen teossa.

​Varoitukset:
Peli tulee sisältämään raakoja kohtauksia, sekä ahdistavia tilanteita. Otathan tämän huomioon hakiessasi.
Ei suositella heikkohermoisille.

HUOM: Pelipaikalla on jonkin verran hometta, muistakaa allergia lääkkeet.

​Pelipaikka
Pelipidetään Vahojärven leirikeskuskella.
Osoite: Vahojärventie 828, 39700 Parkano
Peliaika: 22.-23.2.2020.

Paikalle saa saapua La 22.2 kello 18.
Pelipaikalla pitää olla viimeistään: 19.30
Peli alkaa: 20.00 ja päättyy viimeistään 24.00. Pelipaikalla saa yöpyä, mutta se ei ole pakollista.

Pelimaksu tulee olemaan 28 e.
Tähän sisältyy mm. Pelipaikka, propit sekä aamu-ja iltapala.

Pelaajia otetaan mukaan 15-20.

Haku alkaa: 9.10.2019
Haku päättyy: 30.12.2019

​HUOM HUOM. Peliin etsitään myös ns mörköjä. Pelimaksu möröille on vain ruoan verran 8 e.


Ihmisen näköiset 1

28.02.2020 - 01.03.2020 Helsinki ja lähialueet

Aloittelijaystävällinen
realismi, kaupunkipeli, uuskumma, toiminta, draama
Osallistumismaksu: 50-100€
Ikäraja: 18 (poikkeuksista ilmoitetaan pelikohtaisesti)

olemme hien liukkaat ja hiekkapaperin karvaiset
jäästä ja verestä raskaat vaatteet on asvaltin hajuiset
oveen naulataan pajusta punotut linnun sydämet
ja nahasta rakentuu ihmisen näköinen eläin

Suomi 2020. Harhamat, tai kimeerit, elävät ihmisten keskuudessa ihmisen näköisinä. Jotkut heistä ovat veden sukuisia ja jotkut ilman, toisia ajaa petojen vaisto ja toisia saaliseläimen varovaisuus. Sopeutuminen ihmisyhteiskuntaan sujuu hyvin ja eläin pysyy hallinnassa, kunhan sen sallitaan välillä päästä hallitusti esiin.

Ihmisen näköiset käsittelee yhteisöllisyyttä, hengellisyyttä, rohkeutta ja fyysisyyttä. Mistä saa lohtua ja mitä uskonnon nimissä voi tehdä? Onko vain näkyvä rohkeus sankaruutta? Mitä tapahtuu kun eläin pääsee esiin? Miten ristiriidat ratkaistaan, kun yhteisön kasassa pysyminen on sen ainoa keino selviytyä? Mitä on olla ihminen, mitä on olla eläin?

Peli on tummasävyistä, myyttisiä elementtejä hyödyntävää draamaa. Se ottaa vaikutteita mm. Grimm-sarjasta, mytologioista ja nordic noir -genrestä. Pelikäytännöissä kiinnitetään erityishuomiota yhteisöllisyyteen. Pelaajahaku aukeaa marraskuussa.


Tähdetön Yö - Liveroolipeli

29.02.2020 Joensuu

Ilmoittautuminen auki Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 18.12.2019 - 01.02.2020
jännitys, kauhu, toiminta
Osallistumismaksu: 40-45€
Ikäraja: 15

Tähdetön yö on yliluonnollisen kauhun liveroolipeli nuorista, jotka kymmeniä kuolonuhreja vaatineen maantieonnettomuuden jälkeen harhailevat eksyneinä ja kylmissään jossain päin Lapin Käsivartta, kunnes löytävät keskellä yötä valoa, lämpöä ja turvaa tarjoavan erämaahotelli Pohjantähden.

Nettisivut ja ilmo: https://tahdetonyo.home.blog/

Tämä liveroolipeli on tarina nuoruuden lopusta ja aikuisuuden alusta, omien pelkojen kohtaamisesta, ainutkertaisista mahdollisuuksista, sekä ystävyydestä.

Peli järjestetään 29.02.2020 Joensuun Partiotalon retkeilymajalla.
Pelin järjestävät Pekka Sottinen, Sebastian Schiavone ja Ville Lodders
Pelin ikäraja on k15 ja peli soveltuu ensikertalaisille


Laskuvesi, 5. pelautus

29.02.2020 Kangasala

Kutsupeli
Ilmoittautuminen: 22.12.2019 - 05.01.2020
realismi, draama
Osallistumismaksu: 28€
Ikäraja: 18

Laukaus.

Vaikeinta on olla muistamatta, miten Alexin hysteeriset avunhuudot katkesivat kuin seinään. Jotain raskasta raahautui ovea pitkin lattialle, ja koitat yhä tänä päivänäkin olla ajattelematta sen tarkemmin mitä, siitäkin huolimatta, että sait vastauksen kysymykseesi muutaman tunnin päästä.

Laskuvesi on 13 pelaajan liveroolipeli, joka sijoittuu työpaikka-ammuskelun jälkimaininkeihin nykypäivän Englannissa. Kyseessä on ihmissuhdekeskeinen peli, joka käsittelee raskaita teemoja, omia valintoja ja niiden seurauksia, sekä jaettuja traumoja.

Ilmoittautuminen avataan 10.12. Pelimaksu on 20e Mielikuvitusystävät ry:n jäsenille ja 25e muille. Sisältönsä vuoksi peli on K18, eikä se sovellu aivan vasta-alkajille.

Pelinjohtajina toimivat Juho Hietaoja ja Iiris Jarva, ja peli järjestetään yhteistyössä Mielikuvitusystävät ry:n kanssa. Kyseessä on pelin 4. pelautus ja se toteutetaan osittain kutsupelinä. Osaan hahmoista on kuitenkin avoin haku.


Feenikslaulu 7: Valonkantaja

12.03.2020 - 15.03.2020 Parkano

Ilmoittautuminen: 03.02.2019 - 08.03.2019
fantasia, toiminta, draama
Osallistumismaksu: 53-69€
Ikäraja: 16

On marraskuu 2017 ja on kulunut 2 vuotta siitä, kun jästit laukaisivat ensimmäisen taikanegatointiohjuksen. Sen jälkeen 60-70% koko maailman maapinta-alasta on ehditty negatoida, eikä näillä alueilla voi käyttää taikuutta. Taikamaailma alkaa olla todella ahtaalla. Alpeilla on jo vuoden ajan ollut yksi taikaväen ja jästien välisen sodan merkittävimmistä taikovien sotatukikohdista, ja peli sijoittuu tuohon tukikohtaan. Pelissä käsitellään sotatilan arkea sekä sodan huipennus.

Valonkantaja on Feenikslaulu-kampanjan toisiksi viimeinen ja 7. iso osa. Peli pelataan to-su 12.-15.3.2020 Parkanossa. Mukaan otetaan ensisijaisesti kampanjassa aiemmin pelanneita, mutta jos heitä ilmoittautuu liian vähän tai hahmoille sopivia pelaajia ei löydy, niin myös uusia pelaajia otetaan mukaan! Ilmoittautuminen on auki 3.2.2019-8.3.2019. Pelaajat kirjoittavat itse hahmojen taustatiedot, mutta pelinjohto kirjoittaa juonet ja kontaktit. Mukaan mahtuu noin 50 hahmoa.


Monacon Ruhtinaat (replay)

14.03.2020 Meriharjun luontotalo, Helsinki

Ilmoittautuminen: 18.11.2019 - 18.12.2019
fantasia, draama
Osallistumismaksu: 33€
Ikäraja: 18

Monaco, protected by the oldest of weapons: guile and determination.

Monacon ruhtinaat on liveroolipeli, jonka tarina sijoittuu nykypäivän Monacoon. Piskuista kaupunkivaltiota hallitsevat varjoista käsin vampyyrit, jotka ovat solmineet hyvät suhteet muun alamaailman kanssa. Nyt vampyyreita jo yli sadan vuoden ajan luotsannut hallitsija on kutsunut pienen yhteisönsä kokoon. Kyseessä on tyystin epämuodollinen juhlatilaisuus, mutta kokeneemmat juhlijat tietävät jo, että paikallispolitiikan kiemuroilta ei voi yhteisön kokoontuessa välttyä.


State of Infection

27.03.2020 - 29.03.2020 Parkano

Ilmoittautuminen: 18.11.2019 - 30.11.2019
sci-fi, draama
Osallistumismaksu: 110€
Ikäraja: 18

“Honorables and other passengers, we are sorry to inform you about inconvenience on our journey. We have a state of emergency and for this we have been forced to evacuate SS Wanderer. Please follow the Carriers to your assigned evacuation capsules. We have done our best to respect your travel companies and we apologize for all the inconvenience this causes.”

State of Infection is a Finnish Style LARP about social classes, fate and decisions in the middle of crisis. The larp is story driven with pre-written characters who have backgrounds, plots and a network of contacts. We expect players to read the materials and create the story together, respecting each other.

Group of Nobles, Carriers, Machiners, Spare folk and Tainted ones have been on a journey to celebrate the new era of space travel, era of automated flights. Passengers have not received further details about the situation, but everyone is keeping calm and trust that they will be informed once they need to know something.

Themes: social class, social power, religion, social structures, inequality, purity, infection, sickness, being an outsider, death


BDL 7: Legacy of the Grey Side

24.04.2020 - 26.04.2020 Vahojärven leirikeskus, Parkano

Ilmoittautuminen auki
Ilmoittautuminen: 20.01.2020 - 09.02.2020
sci-fi
Osallistumismaksu: 35-40€
Ikäraja: 18

Time is a lie, there is only patience.
Through patience, I gain perspective.
Through perspective, I gain knowledge.
Through knowledge, I gain control.
Through control, their chains are forged.
The Force shall enslave them.
-Revan

Isä, poika ja tytär.
Harmaus, sithit ja jedit.
Tasapaino, pimeys ja valo.
Voiman kolme aspektia.
Mikä vetää sinua puoleensa?

Korriban jäi menneisyyteen Harmaan Puolen muuttaessa kiireellä uuteen temppeliin Lehonille. Arki on lähtenyt kuukausien aikana pyörimään normaalisti eikä Korribanin pimeys ole tuntunut seuraneen asukkaita uuteen temppeliin. Voima kuitenkin väreilee kuin odottaen jotain, mutta mitä?

Pelin sivut päivitetään edeltävän pelin jälkeen eli marras/joulukuussa 2019.

Peliin on tulossa yksi uusi miespuolinen hahmo, jolle haetaan pelaajaa.


Perikadon lapset: uutta ja vanhaa

16.05.2020 Uusimaa

historiallinen, realismi, draama
Osallistumismaksu: 30-35€

Hyvää vappua, toveri!

Saksan demokraattisen tasavallan Rostockin hallintopiirissä sijaitseva Neuhochenin kaupunki juhlii vuonna 1963 kaikkien työläisten yhteistä juhlaa, vappua. Neuhochen on erityisen ylpeä vappuna, sillä paikalliset nousivat 18 vuotta aikaisemmin kapinaan Hitlerin fasistihallintoa vastaan ja kukistivat sen edustajat omin avuin. On hyvä aika juhlia kansainvälistä työväenliikettä sekä Saksan ja Neuvostoliiton kansojen ystävyyttä.

Mutta taustalla vaikuttavat edelleen vanhat riidat ja katkeruuden aiheet, joita uusi aika ei ole pyyhkinyt kokonaan pois. Menneisyys ei ole koskaan kokonaan poissa ja tulevaisuuskin on epävarma ristiriitaisten näkemysten, valtataistelujen ja menneiden tekojen selvittelyjen ollessa jatkuvasti ihmisten mielessä.

Perikadon lapset: uutta ja vanhaa on Perikato-trilogian itsenäinen jatko-osa ja ensimmäinen osa kahden pelin sarjasta. Peli sijoittuu Itä-Saksaan 60-luvun alkuun ja käsittelee Neuvostoliiton satelliittivaltion Itä-Saksan elämää menneisyyden, sosialistisen aatteen ja ihmissuhteiden puristuksessa. On kulunut lähes kaksi vuosikymmentä II maailmansodan tappiosta ja peli tarkastelee ajankohtaa, jolloin yhteiskunnallinen muistikuva natsismin ajasta on vielä eläväinen ja voimakas, mutta samalla aikaa on kulunut sen verran, että nyt jo aikuiseksi kasvaneet eivät itse muista sitä. Kuinka paljon sosialistinen totalitaarinen valtio eroaa fasistisesta diktatuurista tavallisen ihmisen näkökulmasta ja kuinka yksittäisten ihmisten valinnat sekä kohtalot vaikuttavat suurempaan kuvaan sekä kehitykseen?

Pelipaikka (peli pidetään Etelä-Suomessa kuitenkin), pelimaksu ja pelin kotisivut tarkentuvat myöhemmin. Duologian toinen osa, Perikadon lapset: oikeutta ja vääryyttä, pelataan vuosien 2020-2021 vaihteessa. Pelaajia otetaan n. 25 kappaletta ja ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta Perikato-peleistä.

  • perikatogm (at) gmail.com

Helatorstailive

21.05.2020 Helsinki

fantasia
Osallistumismaksu: 5€

Ysäriretrofantsuhupsuttelu keveällä otteella, mutta perinteitä kunnioittaen, 90-luvun Telcontarin tyyliin helatorstaina Suomenlinnassa.

  • kaisa.vitikainen (at) gmail.com

Zeberax

22.05.2020 Central Ostrobothnia

Ilmoittautuminen auki Aloittelijaystävällinen Kielivapaa
Ilmoittautuminen: 15.11.2019 - 28.02.2020
cyberpunk, draama
Osallistumismaksu: 25€€
Ikäraja: 15

“Dystopia, eh? Congrats, ya can now all die a lil bit younger, prettier and happier. And probably more drunk, too” -Mike

Zeberax is an innovative larp, that focuses on the aesthetic of things, rather than realistic views. Set in near future, anarchistic U.S. alternative, the plot revolves around themes like addiction, relationships and coping mechanisms. To spice things up, there’ll be scheming, secrets, and lies of all sizes, friends mixed with enemies and everyone in between and, of course, an endless amount of possible endings...

The event will take place May 22nd 2020 It is designed for 7 players and will last about 4 hours (plus briefs) depending on how the events are gonna play out. The location hasn’t been confirmed yet, but bunking and warm meals can be arranged to those who come from afar, both before and after the game. The entry fee of 25€ includes the attendance, the materials, and some snacks. The search for both PC:s and NPC:s starts November 15th

Check our site and FB -page for more info & join the most enjoyable dystopia ever <3


NSNK - No Sleep in North Karelia

23.05.2020 Joensuu

Ilmoittautuminen auki Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 01.01.2020 - 26.01.2020
jännitys, kauhu, kaupunkipeli, uuskumma
Osallistumismaksu: 20-25€
Ikäraja: 15

“He kuvittelivat ylittäneensä sen ikävaiheen, jossa hirviöt ja möröt ovat todellisia. He kuvittelivat maailman olevan turvallinen, lukuunottamatta tietenkin sellaisia ikäviä tapauksia kuten koulukiusaajat, liikenneonnettomuudet tai onnettomat perheolosuhteet. He uskoivat, etteivät painajaiset voisi heitä satuttaa. He olivat väärässä."

NSNK (No Sleep in North Karelia) on 23.5.2020 Joensuussa pelattava yliluonnollisia elementtäjä sisältävä mysteerilarppi, jossa pelaajat pelaavat (pelaajan ikään katsomatta) lapsia ja nuoria, jotka joutuvat kasvokkain tuntemattoman kanssa. Peli soveltuu sekä aloittelijoille että kokeneemmille roolipelaajille. Ikäraja osallistumiselle on 15 v. Alle 18-vuotiailta tarvitaan huoltajan suostumus, sekä tämän puhelinnumero hätätilanteiden varalta.

Peliin otetaan mukaan 12 pelaajaa ja suunnilleen saman verran NPC-hahmoja. Hahmot toimivat pääosin kahdessa eri ryhmässä, joista toisen muodostavat nuoremmat (11-12-vuotiaat) ja toisen vanhemmat (13-15-vuotiaat) hahmot. Hahmot luodaan nettisivuilla esiteltyjen arkkityyppien ympärille yhdessä pelinjohdon ja oman ryhmän pelaajien kanssa tapahtuvissa hahmomiiteissä. Lisäksi pelaajalla on mahdollisuus syventää hahmoja itsenäisesti. Miitit järjestetään mahdollisuuksien mukaan joko kasvotusten tai Internetin välityksellä.

Ilmoittautuminen avautuu 1.1.2020 ja sulkeutuu 26.1. klo 23.59. Hahmojako julkistetaan 1.2. Tämän jälkeen on mahdollista ilmoittautua varapelaajaksi tai NPC:ksi.

Pelimaksu on 25 €, Mannun Vartijat ry:n ja Todellisuuspakolaiset ry:n jäsenille 20 €.

Peli alkaa lauantaina klo 14 ja loppuu n. klo 20-21. Pelissä liikutaan paljon Joensuun keskustassa ja sen ympäristössä, pääasiassa polkupyörällä. Pyöräiltävä matka kokonaisuudessaan on n. 20 km koko larpin aikana – yksittäiset matkat eivät siis ole pitkiä. Jos et omista polkupyörää, voit lainata sellaisen pelinjohdolta 20 € panttia vastaan, jonka saa takaisin pyörän palautuessa omistajalleen samassa kunnossa kuin se lainattiin. Joensuussa eri tahot, kuten esimerkiksi Kansalaistalo, myös vuokraavat polkupyöriä edulliseen hintaan.


Auroriopisto - Durmstrang II

05.06.2020 - 07.06.2020 Järvenpää

Ilmoittautuminen: 01.02.2020 - 29.02.2020
fantasia

Umiejętność, taito? Entä jos et millään saanut onnistumaan ja opettajan katseen lisäksi niskaasi poltti oppilastovereidesi vinot hymyt? Wiedza, tietämys? Eilinen yö poltti vielä silmiäsi ja väsynyt mielesi ei taipunut oikeiden sanojen ympärille. Dyscyplina, kuri. Kyllä, sen tunsit! Selkäsi tunsi sen, reitesi ja käsivartesi. Kuri oli sinulle tutuin. Kuria pelkäsit vaikka mitään muuta maailmassa et.

Kouluympäristöön sijoittuva sisäoppilaitospeli taikuudella maustettuna. Oppilaiden elämää ja ihmissuhteita värittävä Auroriopisto-maailman uuden kampanjan toinen peli tummalla sävytyksellä maustettuna


Fight Like a Girl - Suomi/Finland

12.06.2020 - 14.06.2020 Outokumpu

Kaksikielinen larppi 2100-luvun suffragettisodasta
Ett tvåspråkigt lajv om suffragettkriget på 2100-talet

  • flag.suomi (at) gmail.com

Ihmisen näköiset 2

26.06.2020 - 28.06.2020 Helsinki ja lähialueet

Aloittelijaystävällinen
realismi, kaupunkipeli, uuskumma, toiminta, draama
Osallistumismaksu: 50-100 euroa€
Ikäraja: 18 (poikkeuksista ilmoitetaan pelikohtaisesti)

olemme hien liukkaat ja hiekkapaperin karvaiset
jäästä ja verestä raskaat vaatteet on asvaltin hajuiset
oveen naulataan pajusta punotut linnun sydämet
ja nahasta rakentuu ihmisen näköinen eläin

Suomi 2020. Harhamat, tai kimeerit, elävät ihmisten keskuudessa ihmisen näköisinä. Jotkut heistä ovat veden sukuisia ja jotkut ilman, toisia ajaa petojen vaisto ja toisia saaliseläimen varovaisuus. Sopeutuminen ihmisyhteiskuntaan sujuu hyvin ja eläin pysyy hallinnassa, kunhan sen sallitaan välillä päästä hallitusti esiin.

Ihmisen näköiset käsittelee yhteisöllisyyttä, hengellisyyttä, rohkeutta ja fyysisyyttä. Mistä saa lohtua ja mitä uskonnon nimissä voi tehdä? Onko vain näkyvä rohkeus sankaruutta? Mitä tapahtuu kun eläin pääsee esiin? Miten ristiriidat ratkaistaan, kun yhteisön kasassa pysyminen on sen ainoa keino selviytyä? Mitä on olla ihminen, mitä on olla eläin?

Peli on tummasävyistä, myyttisiä elementtejä hyödyntävää draamaa. Se ottaa vaikutteita mm. Grimm-sarjasta, mytologioista ja nordic noir -genrestä. Pelikäytännöissä kiinnitetään erityishuomiota yhteisöllisyyteen. Pelaajahaku aukeaa marraskuussa.


Danakar: Räjähdysherkkä (2. pelautus)

31.07.2020 - 01.08.2020 Bengtsår, Hanko

Ilmoittautuminen: 01.02.2020 - 01.03.2020
sci-fi, toiminta, draama
Osallistumismaksu: 30€
Ikäraja: 18

Galaktisen Imperiumin miehistönkuljetusalus ‘Relentless’ rymistelee mäntymetsän läpi ja laskeutuu lopulta kirskuen kallioiselle merenrannalle. Palanut runko luisuu kalliolta alas, eivätkä täpärästi pelastautuneet sotilaat voi muuta kuin katsella sen hidasta uppoamista ilta-auringon oranssiksi värjäämään mereen.

Samaan aikaan kapinallisleirissä havahdutaan valtavaan rysäykseen. On kuin maa olisi tärähtänyt. Mikä se oli, perkeleen Tanras oli taas nukahtanut tutkan ääreen! Kompastellaan teltannaruihin, etsitään aseita, syyllisiä, viinapulloa. Joku väittää nähneensä taivaalla aluksen, Imperiumin aluksen. Seinähullu.

On vuosi 3 ABY, neljä vuotta Yavinin taistelun jälkeen. Paikkana on Danakar, Kapinaliiton hallussa oleva syrjäinen ulkokehän planeetta. Rauhan päivät ovat ohitse, ja jokaisen on nyt aika valita puolensa. Kumman lipun alla sinä taistelet? Kuinka paljon olet valmis uhraamaan? Ja … mikä oli tuo rasahdus takanasi kuusikossa?

Danakar: Räjähdysherkkä on Star Wars -teemainen liveroolipeli noin 35 pelaajalle. Hartaasti toivottu uudelleenpelautus järjestetään 31.7.-2.8.2020 Bengtsårin saaressa Hangon edustalla, ja luvassa on jälleen rehellistä ja autenttista metsärämpimistä, ihmissuhdedraamaa, moraalisia kriisejä, henkilökohtaisia maailmanloppuja, ryhmädynamiikkaa, valtasuhteita, sotilaselämää ja seikkailua. Väijytä vihollisia pimeässä metsässä, juokse pakoon henkesi edestä tai liioittele sotatarinoitasi vartiotulen äärellä – meillä on pelipaikkana kokonainen saari! Pelialueen ja pelin teemojen vuoksi ikäraja on ehdoton K-18.


Ihmisen näköiset 3

09.10.2020 - 11.10.2020 Helsinki ja lähialueet

Aloittelijaystävällinen
realismi, kaupunkipeli, uuskumma, toiminta, draama
Osallistumismaksu: 50-100 euroa€
Ikäraja: 18 (poikkeuksista ilmoitetaan pelikohtaisesti

olemme hien liukkaat ja hiekkapaperin karvaiset
jäästä ja verestä raskaat vaatteet on asvaltin hajuiset
oveen naulataan pajusta punotut linnun sydämet
ja nahasta rakentuu ihmisen näköinen eläin

Suomi 2020. Harhamat, tai kimeerit, elävät ihmisten keskuudessa ihmisen näköisinä. Jotkut heistä ovat veden sukuisia ja jotkut ilman, toisia ajaa petojen vaisto ja toisia saaliseläimen varovaisuus. Sopeutuminen ihmisyhteiskuntaan sujuu hyvin ja eläin pysyy hallinnassa, kunhan sen sallitaan välillä päästä hallitusti esiin.

Ihmisen näköiset käsittelee yhteisöllisyyttä, hengellisyyttä, rohkeutta ja fyysisyyttä. Mistä saa lohtua ja mitä uskonnon nimissä voi tehdä? Onko vain näkyvä rohkeus sankaruutta? Mitä tapahtuu kun eläin pääsee esiin? Miten ristiriidat ratkaistaan, kun yhteisön kasassa pysyminen on sen ainoa keino selviytyä? Mitä on olla ihminen, mitä on olla eläin?

Peli on tummasävyistä, myyttisiä elementtejä hyödyntävää draamaa. Se ottaa vaikutteita mm. Grimm-sarjasta, mytologioista ja nordic noir -genrestä. Pelikäytännöissä kiinnitetään erityishuomiota yhteisöllisyyteen. Pelaajahaku aukeaa marraskuussa.


Ajankohdaltaan epämääräiset

Hiljaiset

Hamassa tulevaisuudessa, Ei vielä tiedossa

Kielivapaa
fantasia, historiallinen, realismi, uuskumma, draama
Ikäraja: 18

Ylhäällä Sumuvuorilla sijaitsee Lumon luostari. Luostari on seissyt siellä vuosisatoja ja Hiljaiset ovat asuneet siellä kauemmin kuin yksikään saattaa muistaa. Mutta kukaan ei tiennyt miksi. Koska He olivat hiljaa.

Hiljaiset on sietokykyvyn rajoja haastava elämyspeli jossa on tarkoitus viettää päivä puhumatta sanaakaan. Päivä täyttyy arkisista askareista ja haasteita joita rajoittunut kommunikaatio voi tuoda eteen. Pelissä ei tule olemaan villejä juonia, yllättäviä käänteitä tai edes kiinnostavaa tekemistä. Jos kaipaat niitä tämä peli ei ole sinulle! 18 vuoden ikäraja on viitteellinen ja enemmän pelaajilta odotetaan henkistä kypsyyttä. Vaikka itse peli ei sisällä juuri mitään tulee se sijoittumaan taustatarinan muodossa mystiseen / fantasia / uuskumma -maailmaan.

Pelimaksu sisältää pelipaikan jossa toivon mukaan myös mahdollisuus yöpyä, ruokailun pelin aikana (pelaajat valmistavat ruuan itse osana arkea) ja pelin aikana käytettävät kaavut. Propata siis ei tarvitse itse! Kaikki pukeutuvat saman mallin mukaisiin tylsän harmaisiin kaapuihin.

Peliaika, -paikka ja -maksu tarkentuvat lähiaikoina jonka jälkeen myös ilmoittautuminen avautuu. Mutta jos olet kiinnostunut olet tevetullut ottamaan yhteyttä allekirjoittaneeseen vaikka heti.

  • Janne Koponen, janne (at) arcticloon.fi

Vastarinta-kampanja

Tammi-huhtikuussa, Turku

Ilmoittautuminen: 15.11.2017 - 27.11.2017
realismi, kaupunkipeli, draama
Ikäraja: 18

Onni keräsi kimpsunsa ja kampsunsa luentosalin lattialta ja sulki salin oven takanaan. Luento oli peruttu. Vartiointifirma TB:n tyypit olivat tulleet keskeyttämään yliassari Nordqvistin ennen kuin tämä ehti edes aloittaa kansalaisten pisteytysjärjestelmästä. Jälkipeli ja spekulaatiot Proffassa porukan kesken olisivat mittavat ja sinne suuntasi Onni muiden perässä.

Vastarinta on Turussa kevään 2018 aikana pelattava liveroolipelikampanja, jossa käsitellään tavallisten ihmisten elämää totalitaarisen järjestelmän alla sekä vastarintaliikkeen kehittymistä passiivisesta vastarinnasta aktiiviseen toimintaan.

Kampanja pelataan Turussa pääosin arki-iltaisin. Mukaan mahtuu noin 10 kampanjapelaajaa, ja lisäksi on mahdollista tulla mukaan yksittäisiin tai useampiin peleihin. Peleihin tarvitaan myös useita avustajia npc-rooleihin.

Kampanja jakaantuu kolmeen parin viikon pituiseen osioon, joista jokaiseen sisältyy muutama yhden illan peli ja yksi offgame-pelaajatapaaminen. Osio 1 tullaan pelaamaan tammikuussa, osio 2 helmi-maaliskuussa ja osio 3 huhtikuussa.


Häkkilinnut

Kevät 2018, Helsinki

Ilmoittautuminen: 03.09.2017 - 10.09.2017
kaupunkipeli
Ikäraja: K-18

"Taiteilijarenttu muttei mitenkään paha oo
Yleinen ongelma ettei vaan liiemmin rahaa oo
"Mä tarjoon" ei usein kuulu mun sanastoon
Mut sun kaa nyppii lähinnä se ettei mul varaa oo
Ja tahtoisin viedä sut pois täältä
Koko maailma vois nähdä mikä siinä ois väärää
Sovitaan vaik treffit lentokentäl
Ja arvotaan että millä lennol mennään"
Tuomas Kauhanen - Pummilla Tallinnaan

​Häkkilinnut on Helsingissä pelattava kaupunkikampanja 10 pelaajalle keväällä 2018. Ensimmäinen peli on helmi-maaliskuun taitteessa. Hahmoja kehitetään yhteistyössä pelinjohtajan kanssa.

Pelin hahmot ovat haastavan elämän kokeneita n. parikymppisiä suomalaisia, jotka ovat kaikki jokin aika sitten päässeet kuka vankilasta ja kuka psykiatrisesta osastohoidosta. Heitä yhdistää siinä vaiheessa kokeilu, jossa heille maksetaan kuukausittain eräänlaista perustuloa, kannustinta, jolla on tarkoitus päästä uuden elämän alkuun.

Kampanjassa keskitytään sosiaalisten suhteiden ja ryhmädynamiikan kiemuroihin. Hahmot luovivat ihmissuhdeviidakossa, yrittävät enemmän tai vähemmän onnistuneesti päästä eroon menneisyyden ikeestä sekä suunnittelevat tulevaisuuttaan.


Vartiosto - Syksy 1969

tiedotetaan myöhemmin, PK-seutu

fantasia
Osallistumismaksu: 10-20€
Ikäraja: 18

Vartiosto kampanjan seuraava peli. Peli on ensisijaisesti jatkaville pelaajille. Uusien pelaajien ilmoittautuminen aukeaa toukokuussa, jota ennen kotisivuille päivitetään tietoja haettavista hahmoista.


Voldemortin sota

suunnitteilla vuodelle 2020, Turun seutu

fantasia, jännitys, toiminta, draama, huumori
Osallistumismaksu: 20-30€
Ikäraja: 15

Eletään vuotta 1978 Britannian taikavaltiossa. Välit taikaministeriön ja kuolonsyöjiksi itseään nimittävän kapinallisen tahon välillä ovat kiristyneet viimeisten viiden vuoden aikana siihen pisteeseen, että Britannian taikavaltioon on julistettu sotatila.

Britannian taikavaltion joukot - aurorit - ja kuolonsyöjät ovat sotatilan julistamisen jälkeen ottaneet yhteen useamman kerran ja voittoja, tappioita ja menetyksiä on tullut molemmin puolin.

Ministeriö värvää auroreita aktiivitehtäviin suoraan auroriopistosta, ja pimeiltä kujilta kuiskitaan kuolonsyöjien joukkoon. Pari viimeisintä viikkoa on ollut pitkästä aikaa rauhallisempaa, joten taikaministeriöllä on ollut aikaa järjestää edes pienimuotoista koulutusta ja ryhmädynamiikan hakua uusille auroreilleen.

Torstaina 19.10.1978 taikaministeriö järjestää jälleen yhden koulutusleirin Exmoorin alueella lähellä Tauntonia.

Voldemortin sota on Harry Potter -larppien järjestämä liveroolipeli. Peli on lähes suora uudelleenpelautus huhtikuussa 2017 pelautetusta Voldemortin sodasta. Peli sijoittuu J.K.Rowlingin Harry Potter -maailmaan vuoteen 1978 ja seuraa löyhästi canonia. Pelissä ei kuitenkaan ole canon-hahmoja.

Peli soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Peliin valitaan pelaajat anonyymisti. Aloittelevilla ja ensikertalaisilla pelaajilla on hieman suurempi mahdollisuus päästä peliin kuin konkareilla.

Luvassa on rymyämistä pimeässä synkässä metsässä, luottamusta, petturuutta, kaunoja, poliittista kaaosta, romantiikkaa, ihmissuhdedraamaa, seikkailua ja perinteistä poliisi ja rosvo -leikkiä taikasauvat kädessä adrenaliinin jyskyttäessä korvissa.


Kuningatar Aelwynin turnajaiset

syksy 2020 . kevät 2021, Hattula

fantasia

Vuosisata sitten, verisen sodan jälkeen Aeropa luopui sodasta politiikan välineenä, luovuttuaan ensin miehistä johtajina ja sotataitojen harjoittajina. Siitä pitäen on kruununpäiden väliset kunniakysymykset ratkaistu vuosittaisilla suurturnajaisilla, joissa kunkin kansan parhaat naiset mittelevät voimiaan. Merseyn saarivaltakunnassa edustajat keskikesän Suurturnajaisiin valitaan tavan mukaan vanhan Beltain-juhlan aikaan toukokuun alussa järjestettävissä kuningatar Aelwynin turnajaisissa.

HUOM! Peli on siirretty myöhempään ajankohtaan!

Euroopan ritariromanttista keskiaikaa häkellyttävästi muistuttava alhaisfantasiamaailmaan sijoittuva live-roolipeli noin 30-40 pelaajalle.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot lähempänä ajankohtana.

  • Olli Hakkarainen et al., olaus (at) iki.fi