Epel Larpin Larpintekoworkshop

26.08.2022 - 28.08.2022 Ylöjärvi

Ikäraja: 16

Epel Larp ry:n Larpintekoworkshop järjestetään 26.-28.8.2022 Antaverkan leirikeskuksessa Ylöjärvellä, n. 21 km päässä Tampereelta. Mukaan mahtuu max 48 osallistujaa. Tapahtumaviikonloppuun sisältyy ruoka ja sänkymajoitus.

Workshopissa on monenlaista larpintekemiseen liittyvää ohjelmaa: keskusteluryhmiä, esittelyjä, opetustuokioita, luentoja yms. Tapahtumassa on ohjelmaa sekä ensimmäisen larppinsa järjestämistä suunnitteleville että kokeneille konkareille. Tavoitteena on innostaa osallistujia järjestämään larppeja, edistää suunnitteilla olevia projekteja, tuoda lisää varmuutta tekemiseen sekä antaa mahdollisuus keskustella larpintekoon liittyvistä aiheista.

Tapahtuma on ensisijaisesti tarkoitettu niille, joita kiinnostaa järjestää Epel Larpin kautta larppi tai tavalla tai toisella osallistua Epelin larppien järjestämiseen. Ilmoittautuminen aukeaa kevään 2022 aikana ja on auki ensin vain Epelin toiminnassa mukana oleville eli siis esim. Epelin larppien pelaajille (kts. poikkeus alta). Jos tapahtumassa on tämän jälkeen tilaa, niin ilmoittautuminen aukeaa muillekin.

Jos et ole tähän mennessä ollut mukana Epelin toiminnassa mutta sinua kiinnostaisi liittyä mukaan Epelin larpintekijöiden joukkoon, niin laita rohkeasti spostia osoitteeseen epellarp ät gmail.com. Näin voit saada kutsun tapahtumaan ja ilmoittautua jo ensimmäisessä ilmovaiheessa.

  • Epel Larp ry / Elli O, epellarp (at) gmail.com