Ardmore 1764

06.12.2019 - 07.12.2019 Oulu

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 06.10.2019 - 19.10.2019
historiallinen, draama
Osallistumismaksu: 25-35€

”Kapteeni Jonathan White ei olisi halunnut myöntää itselleen että häntä hermostutti. Kohta kaikkien Barran saaren tärkeimpien talonpoikaissukujen johtajat tulisivat vannomaan hänelle, uudelle lairdille, uskollisuutta Pyhän Egwinin juhlapäivänä 30. joulukuuta. Samalla hänen pitäisi jakaa oikeutta saarelaisten välejä repivissä riita-asioissa. Rehellisesti sanoen hänellä ei ollut mitään tietoa siitä, miten hän ratkaisisi esimerkiksi tapauksen, jossa naapuri oli noitunut saarelaisen lehmän. Sellaista ei Hänen Majesteettinsa asevoimissa tai Lontoossa opittu.”

”Finella huokaisi. Hän oli rukoillut isoveljeltään muutamaa shillinkiä uutta hamekangasta varten, mutta Artair ei ollut taipunut. Sama kolttu saisi siis kelvata vaikka vuoden suurin tapahtuma oli ovella. Egwinin päivän vuotuinen uskollisuudenvalaseremonia ja sitä seuraava hauskanpito ja tanssit olivat koko pienen Barran saaren vuotuinen kohokohta. Jos Finella ikinä aikoisi löytää aviomiehen niin tässä juhlahumussa se onnistuisi.”

Peli sijoittuu Barran saarelle Skotlannissa vuonna 1764. Valtaosa hahmoista edustaa paikallisen rahvaan suurimpia sukuja, joiden edustajat ovat tulleet vannomaan uskollisuudenvalan saaren uudelle herralle eli lairdille, englantilaiselle Kapteeni Jonathan Whitelle. Uskollisuudenvalaseremonian jälkeen uusi laird jakaa oikeutta saarelaisten keskinäisiin riitoihin, ja kun muodollisuuksista on päästy, on vuorossa kauan odotetut juhlat ja tanssia. Peli on ihmissuhdepainotteinen ja teemoihin kuuluu kulttuurien kohtaaminen.

Pelipaikka: Irjala Oulussa (Mustasaarentie 11)
Peliaika: 6.-7.12.2019 Pelipaikalle pitää kaikkien tulla perjantaina illalla alkubriiffiä ja kontaktoitumista varten. Osalla pelaajista peli alkaa jo perjantaina, osalla vasta lauantaiaamupäivällä. Peli päättyy lauantai-iltana.
Ikäraja: Ikärajaton, lapset huoltajan seurassa.

Pelimaksu: 25-35€, varmistuu myöhemmin

Pinterest-taulu pelin proppi-innostusta varten. Täältä voi ottaa inspiraatiota, mutta pelinjohto ei odota pelaajilta autenttisia 1700-luku -proppeja. https://pin.it/njj6v34o5dhwze

Ilmoittautuminen, maailmankuvaus ja lyhytkuvaukset: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9k_N_AJBlXmDRRvnOWbUsU_WHIWTACOERfM0Mh0KPyNWRFw/viewform