Larpintekijöiden residenssi (vol. 2)

29.11.2019 - 01.12.2019 Parkano

Aloittelijaystävällinen Kielivapaa
Osallistumismaksu: 50€

Haluatko omistaa viikonlopun larppisi työstämiselle? Kaipaatko motivoivaa ympäristöä, jossa joku tekee sinulle ruokaa, keittää kahvia, rohkaisee, innostaa ja muistuttaa pitämään taukoja? Osallistu larpintekijöiden residenssiin, jossa saat keskittyä larppisi kirjoittamiseen ja ideointiin viikonlopun ajan.

Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa Parkanossa, Vahojärven leirikeskuksessa. Lipun hintaan kuuluu majoitus, ruoka sekä työskentelypaikka ja tietenkin työpäivään kuuluvat raamit ja rutiinit.

Voit ostaa lipun, joka oikeuttaa työskentelyyn yksityisessä tilassa (makuuhuoneessa) tai hiljaisessa avotyötilassa (salissa). Työryhmien on myös mahdollista varata itselleen ryhmätyötila. Mikäli työpäivän aikana alkaa höpötyttää, on mahdollista siirtyä jutustelemaan loungeen, jossa muiden työskentelijöiden työrauha ei häiriinny.

Jos ilmoittautuneita ei ole 27.10. mennessä tarpeeksi (vähintään 21 osallistujaa), tapahtuma joudutaan perumaan. Tällöin palautamme rahat kaikille osallistumismaksun maksaneille.