Krusadis: Variksenpesä Replay I

25.10.2019 - 27.10.2019 Hämeenlinna

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 10.09.2019 - 06.10.2019
sci-fi
Osallistumismaksu: 60€
Ikäraja: 16

Minä kaappasin joukon galaksin vaarallisimpia rikollisia, laitoin heidät lukkojen taakse. Sitten minä kohteliaasti ilmoitin naapureilleni, että jos ette maksa minulle rahaa siitä, että pidän näitä rikollisia lukkojen takana, niin minä vapautan heidät teidän tähtijärjestelmäänne. Asia vaati tietysti paljon neuvotteluja, mutta lopulta naapurini suostuivat maksamaan minulle ja nyt voin kertoa kaikille työskenteleväni turvallisuusalalla."
- Lady Angela Winterscale, Kaupparuhtinas

Krusadis: Variksenpesä Replay on Krusadis liveroolipeli -kampanjan toisen osan uudelleenpelautus, joka pelataan Hämeenlinnan Vankilamuseon tiloissa. Pelistä järjestetään kaksi pelautusta, joista ensimmäinen pidetään lauantaina 26.10 ja toinen seuraavana lauantaina 2.11. Peli alkaa n. klo 11.00 ja kestää noin 12-14 tunnin ajan. Peliin valmistavat työpajat ja briiffit pidetään aina pelautusta edeltävänä perjantaina klo 19 alkaen.

Krusadis: Variksenpesä on liveroolipeli. Peli on scifiä ja sijoittuu vaihtoehtoiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta on levinnyt pitkälle galaksiin. Pelin maailmassa Jinrei - Henkien Dynastia ja Krislimien alulle laittama Uskovien Kansakuntien Puolustusvoimat, UKPV, käyvät veristä uskonsotaa Vanhan Maan herruudesta.

Krusadis: Variksenpesä sijoittuu kuitenkin kauas sodan etulinjoista ja kertoo yksityisomisteisen huippuvankilan tapahtumista n. 12 tunnin ajalta. Palkkionmetsästäjien avulla Variksenpesä kerää vangeiksi vaarallisia rikollisia, joita se sitten käyttää kiristääkseen rahaa ympäröiviltä tähtijärjestelmiltä: ne joko maksavat tai sitten Variksenpesä vapauttaa vankeja näiden alueille tuhoisin seurauksin. Vastikään Variksenpesä on noussut turvallisuusluokituksessaan tripla max -tasolle ja sinne on valmistunut uusi tutkimustila. Vankilaan on tuotu myös outoa Muukalaisten teknologiaa - paikalla on ryhmä tutkijoita selvittämässä muukalaislaitteen käyttötarkoitusta. Variksenpesä on myynyt tutkijoille oikeuden käyttää vankeja tutkimuksessaan koekaniineina. Pelin aikana tutkimusryhmä tekee kokeita vankien avulla samalla, kun Variksenpesän henkilökunta ja vangit elävät vankilan normaaleja rutiineja.
Miten Variksenpesälle käy? Ilmoittaudu ja tule ottamaan selvää!