Koira joka häntäänsä puree

11.05.2019 - 12.05.2019 Kaarina

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 04.04.2019 - 14.04.2019
fantasia, huumori
Osallistumismaksu: 30-35€
Ikäraja: 18

"Rakkaat kanssajumaluudet.

On jälleen koittanut se aika vuodesta, kun kruunun on siirryttävä seuraavalle. Tänä vuonna juhlimme Koiraa, jolle kruunun rituaalissa ojennan ja tietysti allekirjoittanutta, joka ei malta odottaa, että pääsee kertomaan teille kaiken kuluneesta vuodesta! Ja tietysti kuulemaan teidän kuulumisenne.

Tapamme mukaan olen järjestänyt seremonian kunniaksi juhlat, jossa on ruokaa, juomaa ja viihdykettä. Mikäli haluat itse esiintyä, ole hyvä ja ota allekirjoittaneeseen yhteyttä. Eräs viihdykkeistä on meikäläisen uusi suosikki, sauna, joten jos haluatte tutustua tähän upeaan laitokseen, ottakaa mukaan pyyhkeet. Yöhön kannattaa varautua lämpimin vaattein (varsinkin käärme, ettet vahingossa vajoa horrokseen), sillä tämän vuoden juhlat tapahtuvat luonnon helmassa.

Parhain terveisin,

Sika"

Koira joka häntäänsä puree on liveroolipeli, joka järjestetään Kaarinassa. Pelin on luonut Miesten vuoro- hankkeen larpkerho, jota vetää Lounatar.

Pelimaksu on noin 30€ ja siihen sisältyy pelissä tapahtuva runsas syöminen ja juominen. Osa maksuista hoidetaan hankerahoituksella. Pelimaksu varmistuu 10.4.2019.

Virallinen ilmottautuminen peliin tapahtuu ainoastaan pelin nettisivuilla olevan ilmottautumislomakkeen kautta ja se on auki 14.4.2019 asti.


Pelaajat valitaan peliin siihen sopivuuden mukaan. Jos ilmottautuneita on paljon, harkitsemme toista pelautusta edelliselle päivälle.
Ikäraja on 18 vuotta.