Pekka Töpöhäntä -larp

27.09.2019 - 29.09.2019 Hanko

realismi, draama
Osallistumismaksu: 10-20€
Ikäraja: 18+

Syyskuu 1994

Hangossa järjestetään vuosittainen hoitoklinikan syysleiri. Niin päiväkävijät kuin pysyvästi klinikalla hoidossa olevat potilaat ovat lähteneet leirille tiistaina 27.9. ja paluu klinikalle on perjantaiaamuna 30.9.

GSM-puhelimet on potilailta kiellettyjä, joten leirin aikana yhteys ulkomaailmaan saadaan ainoastaan ylilääkäri Svanssonin lankapuhelimella tai hoitajien avatessa vanhan kuvaputkitelevision. Leirillä on tarkoitus lähteä kauas houkutuksista, viettää yhteistä – eheyttävää – aikaa, tehdä yhdessä ruokaa ja kisata perinteikkäät leiriolympialaiset. Haamumme kuitenkin seuraavat meitä usein lähempänä kuin uskallamme pelätä, eikä kenenkään taskut ole tyhjät tai historia tahraton.

Pekka Töpöhäntä -larp (pelkkä Pekka) on inhorealistinen peli, jonka hahmokonseptit proppeineen on saanut pohjansa elokuvista Pekka Töpöhäntä ja Pekka Töpöhäntä Amerikassa. Hahmot ovat siis ihmisiä, joiden nimet, pukeutumistyylit ja suhteet toisiin hahmoihin pohjautuvat kevyen humoristisesti Pekka Töpöhäntään. Teemoina pelissä esiintyy erilaisia riippuvuuksia, päihteiden käyttöä, hyväksikäyttöä, ystävyyksiä, suhteita, pettymyksiä, valtasuhteilla pelaamista, fyysistä ja henkistä väkivaltaa, sekä laitospeliin kuuluvaa henkilökunta-potilas-suhteiden pelaamista.

(Varapelaajailmoja otetaan vastaan.)