VA 4.0 Graduation

09.08.2019 - 11.08.2019 Ylöjärvi

Kutsupeli
Ilmoittautuminen: 23.01.2019 - 24.02.2019
realismi, draama, huumori
Osallistumismaksu: 35-40€
Ikäraja: 18

Muistatko ekat päivät VA:n käytävillä, maailman epäloogisimman luokkien numeroinnin ja sokkeloiset käytävät, jatkuvan kiireen ja ympärillä tuuppivat vanhemmat oppilaat, sen monisivuisen hissan pistokokeen heti ensimmäisellä tunnilla? Vuosien varrella tutuiksi tulivat niin paikat kuin ihmisetkin, koulurakennuksen antiikkiset lämmitykset hohkaamassa aina väärällä hetkellä, sydäntäsärkevän kauniit auringonnousut koulun katolla ystäviin nojaillen. Aina yhtä piinaavat koeviikot ajaen hikipingot vuodesta toiseen henkihieveriin ja laiskimmat mieron tielle. Kuinkahan kauan nämä muistot pysyvät kirkkaina? Enää 24 tuntia kunnes Vasta-Auringon Ahjon ovi kolahtaa selkäsi takaa kiinni ja saat heittää hattusi ilmaan. Katsoessasi taaksesi mietit, saitko Ahjolta kaiken mitä halusit. Täyttivätkö nämä neljä vuotta odotuksesi? Minne askeleesi tästä johtavat? Ja mikä tärkeintä, oletko valmis jättämään lapsuuden taa ja astelemaan maailmaan aikuisena?

Vasta-Auringon Ahjo -pelisarjan neljäs ja viimeinen osa, joka sijoittuu VA:n senior-oppilaiden valmistujaisten viikonloppuun. Peliin ei lähtökohtaisesti haeta uusia pelaajia, mutta mahdollisia varapelaajia ja NPC:itä kysellään tarvittaessa.

VA-pelit sijoittuvat pelinjohdon luomaan moderniin Balladian keisarikuntaan, ja ne seuraavat keisarillisen high schoolin 12D-luokan oppilaiden elämää heidän viimeisenä kouluvuotenaan.

Pelisarjan genre on high school AU, jossa eri Disney-elokuvien hahmot ja maailmat on lyöty yhteen ja muovattu modernin maailman muottiin taiteellisin vapauksin ja pilke silmäkulmassa. Teinidraaman lisäksi ne tarjoavat mahdollisuuden tuttuihin hahmoihin eläytymiseen, niiden kehittämiseen ja näyttävään proppaamiseen. Teemoihin hiipii myös politiikkaa ja kevyttä valtapeliä, mutta yleisilmapiiri pysyy huumorin- ja draamantäyteisenä.

Yhdistys: Epel Larp ry