Z-ØM – Turvapaikka

18.10.2019 - 19.10.2019 Janakkala

Aloittelijaystävällinen
jännitys, kauhu, toiminta, draama
Osallistumismaksu: 50€
Ikäraja: K18

Z-ØM – Turvapaikka on zombiaiheinen liveroolipeli, missä Suomeen on levinnyt erikoinen Z-ØM-virusepidemia. Larpin teemoina ovat selviytyminen, toiminta ja kauhu. Pelinjohtajina toimivat Jutta Koskinen ja Miikka Salo.

Larpista järjestetään kaksi pelautusta: Pe 18.10 ja La 19.10. Jokaisessa pelautuksessa on 25 pelaajahahmoa ja noin 30 NPC-hahmoa. Haemme ihmisiä pelaajiksi ja NPC-hahmoiksi. Tapahtuma-alueella on grillaus-, saunomis- ja peseytymismahdollisuus pelin jälkeen. Lattiamajoitus on mahdollinen tilan puitteissa (NPC-pelaajat ovat etusijalla). Pelipaikkana toimii Tervakosken Puuhamaa.

Larp kertoo tarinan Z-ØM-virusepidemian Suomesta, missä viranomaiset ovat aloittaneet siviiliväestön siirtämisen puolustettuihin Turvapaikkoihin. Pelaajat ovat Suomessa asuvia tavanomaisia henkilöitä, jotka ovat saaneet käskyn siirtyä heille osoitettuun Turvapaikkaan, Tervakosken Puuhamaahan. Larpissa ei ole sankareita, vain selviytyjiä.

Pelin verkkosivut avataan mahdollisimman pian helmikuun aikana. Sen myötä lisäinformaatiota ilmoittautumisesta ja hahmoista.
Yhteydenotot sähköpostiin: zombilarppi@gmail.com tai yksityisviestillä pelinjohtajille Facebookissa.