Hyperion: Unelmien alus

08.12.2017 - 10.12.2017 Oulu

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 23.08.2017 - 30.09.2017
sci-fi
Osallistumismaksu: 5-15€

“Tuntemamme maailmankaikkeus on jo laaja, mutta mitä kaikkea muuta me vielä voimmekaan löytää? Meidän täytyy mennä vielä pidemmälle, ja tämä kapteeni, tämä miehistö ja tämä alus, SS Hyperion, pystyy siihen!” Amiraali Hart julisti. Juhlaväki nosti maljan innostuneena.

***

On vuosi 2583. Ihmiskunta on jo tutkinut ja hyödyntänyt aurinkokuntamme planeetat, joitain on jopa asutettu. Standardisoidulla poimuajolla matka lähimmälle tähdelle, Proxima Centaurille, olisi kestänyt 10 vuotta. Edistyneellä poimuajolla matka kestää vain 50 päivää. SS Hyperionin miehistön tehtävä on sekä tutkia jo kartoitettuja planeettoja että löytää uusia, ja etsiä Maan ulkopuolista elämää…

Hyperion: Unelmien alus on tulevaisuuteen sijoittuvan scifi-aiheisen liveroolipelikampanjan ensimmäinen peli. Peli on OIEI ry:n pikkujoulupeli, ja se järjestetään Kaijonharjun nuorisotalolla 8.–10.12. Peli on sallittu kaikenikäisille eikä se sisällä esimerkiksi kauhuteemoja.

Peli sijoittuu uudelle vallankumoukselliselle alukselle, joka tekee jouluaattona varainkeruumatkan Marsiin. Pelissä on maksimissaan 50-60 täysipainoista hahmoa, mutta kaikki halukkaat otetaan peliin jossakin muodossa. Hahmot ovat sekä aluksen miehistöä (johtajia, pilotteja, tutkijoita…) että juhlavieraita. Pelikampanjan jatko-osiin voi päästä mukaan miehistön jäsenenä, vaikka pelaisikin ensimmäisessä osassa juhlavierasta.

Peli ottaa inspiraatiota mm. Star Trekistä. Larpin ja aluksen yhtymäkohdat Hyperion-nimiseen kirjasarjaan ovat täysin sattumaa.

Ilmoittautuminen on auki 30.9. asti. https://goo.gl/forms/jT6K4Qyz3coaS20X2