Kesäyön unelmia

14.07.2017 - 16.07.2017 Vihti

realismi, draama

Outokumpu - pieni kaupunki Itä-Suomessa. Rauhallinen ja lähes idyllinen tuppukylän tunnelma. Kaikki on tavallista, mitään ei koskaan tapahdu. Kaikki tuntevat toisensa, jokainen on jonkun tuttu. Mutta mitä tapahtuu pinnan alla? Kenellä on kipeimmät muistot; kuka onnistuu irtautumaan otsaan painetusta leimasta, joka on jo viisi vuotta huutanut isoin kirjaimin "LUUSERI". Kuka on suosittu vielä ensi vuonnakin?

Nyt alkaa kuitenkin kesä - aika, jolloin toiset irtautuvat pariksi kuukaudeksi pikkukaupungin tomusta, klikkiytyneistä porukoista ja arkisista huolista, toiset sulkeutuvat kotiin hengähtämään saadessaan jälleen hetken rauhan kiusaajiltaan. Mutta loman alku tarkoittaa joillekin myös yhden aikakauden loppua, kun lukio on ohi ja edessä on uusi elämä uusien kuvioiden parissa. Nyt keräännytään kuitenkin vielä viimeisen kerran porukalla pitämään hauskaa.

Kesäyön unelmia on ihmissuhteisiin ja fiilistelyyn painottuva kutsupelinä järjestettävä larppi, jossa pelin taustalle ei ympätä maailmanpelastusjuonia tai railroadattuja twistejä, vaan juonet ja kuviot perustuvat pitkälti nuorten lukiolaisten välisiin ihmissuhteisiin, draamoihin ja päänsisäiseen fiilistelyyn.

Peli sijoittuu nykyaikaan, kesän 2017 Suomeen, jolloin pienen kaupungin lukiossa opiskeleva joukko nuoria kerääntyy yhteen viettämään aikaa ennen kesälomia ja lukion päättävien ystävien suuntaamista uusille poluille.