Krusadis: Variksenpesä

16.06.2017 - 17.06.2017 Launonen, loppi

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 21.03.2017 - 17.04.2017
sci-fi, draama
Osallistumismaksu: 50€
Ikäraja: 16

"Minä kaappasin joukon galaksin vaarallisimpia rikollisia, laitoin heidät lukkojen taakse ja pidin avaimen itselläni. Sitten minä kohteliaasti ilmoitin naapureilleni, että jos ette maksa minulle rahaa siitä, että pidän näitä rikollisia lukkojen takana, niin minä vapautan heidät teidän tähtijärjestelmäänne. Asia vaati tietysti paljon neuvotteluja, mutta lopulta naapurini suostuivat maksamaan minulle ja nyt minä voin kertoa kaikille työskenteleväni turvallisuusalalla"
- Lady Angela Winterscale, Kaupparuhtinas

Krusadis: Variksenpesä on Krusadis liveroolipeli-kampanjan toinen osa, joka pelataan Launosten ala-asteen liikuntasalissa ja sen viereisissä tiloissa perjantai - sunnuntaina 16.-18.6. Peli alkaa n. 21:00 perjantaina ja kestää noin 24 tuntia. Pelin ikäraja on k-16. Peli pyrkii luomaan 360-asteen pelikokemuksen tietoisesti epäonnistuen tässä. Peli herättää eloon Variksenpesä nimisen vankilan ja kertoo sen arjesta ja tuota arkea sotkevista tapahtumista. Pelissä käytetään NERF-aseita.

Peliin mahtuu n.50 pelaajaa.

Krusadis: variksenpesä on liveroolipeli. Peli on scifiä ja sijoittuu vaihtoehtoiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta on levinnyt pitkälle galaksiin. Pelin maailmassa Jinrei - Henkien Dynastia ja Krislimien alulle laittama Uskovien Kansakuntien Puolustusvoimat, UKPV käyvät veristä uskonsotaa Vanhan Maan herruudesta.

Krusadis: Variksenpesä sijoittuu kuitenkin kauas sodan etulinjoista. Krusadis: Variksenpesä on peli, joka kertoo yksityisomisteisen vankilan tapahtumista 24 tunnin ajalta. Vankilaan on juuri valmistunut uusi siipi ja vankila on noussut tripla max turvallisuusluokitukseen. Vankila kerää palkkionmetsästäjien avulla itselleen vankeja ja kiristää sitten ympäröiviltä tähtijärjestelmiltä rahaa tai vapauttaa vankeja näiden järjestelmään. Vankilaan on tuotu mystinen Muukalaisten rakentama laite, joka yhtäkkiä on alkanut toimia. Tutkijaryhmä on kerätty kasaan selvittämään laitteen käyttötarkoitus. Tähän Variksenpesä palkattiin tarjoamaan koekaniinit vankiensa seasta. Pelin aikana tutkimusryhmä tekee tutkimustaan vankien avustuksella ja samalla vankila yrittää elää normaalia rutiinia. Mitä Variksenpesälle tulee käymään? Ilmoittaudu ja tule ottamaan selvää.

Pelitarjoaa hahmoja neljästä eri ryhmästä. Vangit, vartijat, tutkijat ja lääkintähenkilökunta.

Pelissä käsitellään voimakkaita tunteita. Pelaajat saattavat kokea ingame vapauden riistoa ja fyysistä sekä henkistä väkivaltaa. Offgame pelaajien turvallisuus pyritään takaamaan erilaisin turvakeinoin.