Sieppelistä ei päivääkään

08.07.2017 - 09.07.2017 Ylöjärvi

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 20.02.2017 - 12.03.2017
fantasia, jännitys, draama
Osallistumismaksu: 20-30€
Ikäraja: 15

Järjestyksessä sadaskolmaskymmeneskuudes huispauksen maailmanmestaruusturnaus on ollut koko kevään kiivaana käynnissä. Ympäri maailman järjestetyt pelit ovat keränneet tuhansia katsojia, eikä tilanne ole yhtään erilainen Naganossa, Japanissa. Velhokoulu Mahoutokoron oppilaat ovat valmistautuneet viimeiset kaksi viikkoa ottaakseen vastaan ystäväkoulunsa Durmstrangin huispausjoukkueen, jonka jäsenet ovat saapuneet yhdessä koulukavereittensa kanssa Naganoon viettämään kesälomaa, ja seuraamaan maailmanmestaruuskilpailujen semifinaalipeliä Japanin ja Pohjoismaiden joukkueitten välillä. Näin monen murrosikäisen noidan ja velhon kokoontuessa samaan paikkaan ei kuitenkaan voida draamalta välttyä… eikä myöskään kaiken takana lymyävältä pimeydeltä, joka tuntuu seuranneen joitakin oppilaita aina kevään eriskummallisista tapahtumista asti…

”Sieppelistä ei päivääkään” on J.K. Rowlingin luomaan Harry Potter-universumiin sijoittuva mysteeri-, ja ihmissuhde-larppi, joka järjestetään 8.-9.7.2017 Julkujärven leirikeskuksessa, Ylöjärvellä. Peli on ”Durmstrang-saga”-kampanjan toinen osa, missä hahmoista noin puolet tulee olemaan edellisestä pelistä jatkavia, ja loput uusia hahmoja. Peliin kirjoitetaan yhteensä 25 pelaajahahmoa, 3 pelinjohtohahmoa ja 2 NPC:tä. Tarkka pelimaksu ilmoitetaan lähempänä itse peliä, mutta se tulee luultavasti sijoittumaan n. 20-30 euroon.

Ilmoittautuminen peliin aukeaa aikaisemmin kampanjassa pelanneille 1.2. ja uusille pelaajille 20.2. Larpin ikäraja on 15 vuotta, ja se soveltuu myös aloittelijoille, eikä osallistumiseen vaadita kovinkaan syvällistä tuntemusta Potter-universumista.