Lyronin Esoteerinen Akatemia

24.09.2021 - 26.09.2021 Lahti

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 07.06.2021 - 20.06.2021
fantasia, historiallinen, draama, huumori
Osallistumismaksu: 50€
Ikäraja: 16

Vuoden 1950 Eurooppa on nousemassa jaloilleen suuren sodan jäljiltä. Taikamaailma on palaamassa Grindelwaldin luoman kaaoksen jälkeen normaaliin, joka ei silti muistuta mennyttä maailmaa. Lyronin Esoteerinen Akatemia, alumniensa kesken LEA, on vuodesta 1658 asti toiminut Euroopan maagisten yhteisöjen edelläkävijänä ja tulevaisuuden johtajien kouluttajana. Marie-Alix Lyron perusti koulun sisäoppilaitokseksi, jossa ikäluokkiensa nerokkaimmat ja taidokkaimmat taikojat voisivat syventyä juuri niihin taitoihin, joita he tulevalla urallaan tarvitsisivat.

Sen oppilaiksi hakevat aikuisuuden kynnyksellä olevat taikojat, jotka tietävät millaisen ponnahduksen heidän tulevalle uralleen LEAsta valmistuminen tekisi. Sisäänpääsy ei ollut itsestäänselvyys, eikä vanha raha ratkaise kaikkia ongelmia. Omalle suvulleen voi silti olla hyvin vaikea pistää vastaan.

Mutta ehkä tilaisuus siihen koittaa helpommin täällä, kuin vanhempien valvovan silmän alla. Kouluvuosi on jälleen alkamassa.

LEA-kampanjan ensimmäinen osa, koulupeli, pelataan Lahdessa. Kampanja sijoittuu löyhästi Harry Potter -maailmaan, ja osallistujien ikäraja on 2005 syntyneet ja siitä ylöspäin. Suosittelemme tutustumaan kotisivuihin tarkemman tiedon perässä!