BDL 6: The Brightest Light Casts Darkest Shadows

08.11.2019 - 10.11.2019 Vahojärven leirikeskus, Parkano

Ilmoittautuminen: 01.07.2019 - 28.07.2019
sci-fi
Osallistumismaksu: 35-40€
Ikäraja: 18

The Brightest Light Casts the Darkest Shadows sijoittuu Korribanille hieman End of an Era -pelin jälkeen, kun jedit päätyvät planeetalle. Kohtaamiset Voiman Harmaan Puolen jäsenten kanssa ovat mahdollisia, mutta ovatko jedit valmiita saadakseen tietää Voiman kolmannesta aspektista?

Tämä peli tulee olemaan puoliksi ulkopeli eli proppien suunnittelussa kannattaa suosia varsin lämmintä vaatetusta, emme halua kenenkään paleltuvan.

Lokakuussa pelataan kaksi Between Dark and Light -pelikampanjan peliä, jotka linkittyvät tiiviisti toisiinsa. Tämän takia yhtenäinen ilmoittautumisaika ja tapahtuma. Lisäämme pelin sivuille hahmojen lyhytkuvausosioon (Children of the Force) maininnan siitä onko hahmo BDL 5 vai BDL 6 pelissä vaiko molemmissa.

Tässä pelissä on mukana jokunen kampanjahahmo ja lisäksi uusia jedihahmoja. Osa jedihahmoista tulee olemaan useamman pelin hahmoja, mikä tarkoittaa että valitut pelaajat pääsevät pelaamaan hahmoa myös joissakin tulevaisuuden peleissä. Mukana on myös mysteerihahmo Z, joka on täysihahmo muutamin NPCmäisin elementein.