BDL 5: End of an Era

04.10.2019 - 06.10.2019 Vahojärven leirikeskus, Parkano

Ilmoittautuminen: 01.07.2019 - 28.07.2019
sci-fi
Osallistumismaksu: 35-40€
Ikäraja: 18

End of an Era on nimensä mukaisesti yhden aikakauden loppu, kun Korribanin temppelin viimeinen aika koittaa ennen muuttoa uuteen temppeliin, uudelle planeetalle Lehoniin

Kuukauden takaiset tapahtumat painavat yhä ymmärrettävästi niin oppilaiden kuin henkilökunnankin mieltä, mutta toistaiseksi sith-aave on jatkanut hiljaiseloaan, antaen Korribanin uudisasukkaille aikaa tehdä tarvittavia valmisteluja Harmaan puolen temppelin siirtämiseksi uudelle planeetalle. Pitkän pohdinnan tuloksena uudeksi kodiksi valikoitui liki galaksin toisessa äärilaidassa sijaitseva Lehon, joka tunnetaan myös Rakata Primena.

Niin oppilaat kuin opettajatkin ovat omilla tahoillaan tehneet kukin voitavansa varmistaakseen mahdollisimman sujuvan ja turvallisen siirtymän. Kuka etsien mahdollisia planeettoja joihin muuttaa, kuka auttaen Korribanin temppelin tyhjentämisessä. Nyt viimeisetkin ovat palanneet takaisin ja pian koittaa aika jättää hyvästit Korribanin temppelille.

BDL 5 - End of an Era
Tässä pelissä ovat mukana kaikki jo olemassa olevat kampanjahahmot ja lisäksi mukaan hyppää yksi uusi hahmo. Näin ollen uudet pelaajat voivat hakea pelin sivujen kautta vain tähän yhteen uuteen hahmoon.

Huomaathan, että BDL 5 on suoraan linkittyneenä BDL 6 -peliin (8.-10.11.19) ja jakaa pelin kanssa ilmoittautumisajan. BDL 6 peliin uusia hahmoja on useampia haettavana.