Fallout Finland Fest

06.08.2021 - 08.08.2021 Vihtijärvi

Aloittelijaystävällinen
post-apokalyptinen
Ikäraja: 18

Fallout Finland -larpit käyntiin potkaisseet Mira ja Aki täyttävät/täyttivät tänä vuonna pyöreitä ja päättivät järjestää synttärit larpin muodossa! Koska kaikkien ysiykkösten pyöreät ovat vaarassa tänä vuonna jäädä viettämättä, päättivät he ottaa KAIKKI ysiykköset mukaan näihin pippaloihin!

Fallout Finland Fest ei ole pelkästään ysiykkösille, eikä myöskään bilepeli. Se on viikonloppu postapoelämää pelaajilta pelaajille. Häröpallo slice of life kaikilla mausteilla, etenkin niillä tulisimmilla!

HUOM! Koronatilanteen estäessä tapahtuman vaihtoehtoinen peliviikonloppu on 10.-12.9.2021.

Pelipaikkana toimii Vihtijärven pelialue, josta löytyvät tutut Raatosuon ja Nova Petroskoin kylät tuttuine asukkaineen Nordic Republicista, Suojeluskunnista, Uusista Neuvostotasavalloista ja monista muista, mutta tällä kertaa alue kuhisee muutakin enemmän ja vähemmän kummallista elämää!

Mikä on Fallout Finland?

Lyhyesti: Postapokalyptinen Fallout-videopeli sovellettuna Suomeen. Ydinsodan jälkeistä kurjistelua joutomaalla, mutta pilke silmäkulmassa. Säteilyä, mutantteja, Nuka-Colaa, pullonkorkkeja valuuttana, maan alla Holveissa eläneitä hiippareita, ryöstelijöitä, valtaa eri muodossa kahmivia ihmisiä...

Pitkästi: Ks. nettisivut!

-Peliin otetaan näillä näkymin 60-80 pelaajaa.
-Peli on K-18
-Pelaajat kirjoittavat itse hahmot, juonet ja faktiot peliin.

Ootko syntynyt -91 ja haluat synttäröidä mukana? Ota yhteyttä pelinjohtoon. :)