Lohikäärmeratsastajat (4. pelautus)

08.08.2020 Tampere

Kutsupeli
Ilmoittautuminen: 08.05.2020 - 31.05.2020
fantasia, draama
Osallistumismaksu: 5€
Ikäraja: 16

Lohikäärmeratsastajat ovat joukko yhteiskunnan ulkopuolelle jääneitä omalaatuisia yksilöitä, jotka ovat lyöttäytyneet yhteen seikkaillakseen ja tehdäkseen hyvää maailmassa. Menestystä ei ole vielä merkittävästi tullut, ja viimeisimmän sankaruusyrityksen seurauksena joukkio vapautti vahingossa ilkeät kaksoisolentonsa toisesta ulottuvuudesta. Lohikäärmeratsastajat haluavat nyt korjata erheensä, pelastaa Miradorin valtakunnan kaksoisolentojen tuhotöiltä ja saada näiden varastamat lohikäärmeensä takaisin. Nyt he ovat matkaamassa taikametsän Hämärkehdon sydämeen, maailmojen rajalle, tehdäkseen vaarallisen loitsun, jolla voivat tuhota kaksoisolentonsa.

Lohikäärmeratsastajat on tunteellinen, rohkeudesta kertova ja vaellusmuotoinen fantasialarppi 10 pelaajalle, jonka on luonut ja kirjoittanut Elli O. Tämä on larpin neljäs pelautus, jonka järjestää Anna N, mikäli kolmas pelautus tulee nopeasti täyteen. Peli kestää 9 tuntia, ja päivän aikana kävellään yhteensä noin 10 km Birgitan polkua Tampereen ja Lempäälän rajalla.

Peli pelautetaan erityisesti kesän poikkeustilannetta ja rajoituksia mukaillen ja on lähtökohtaisesti suunnattu Epel Larp ry:n tekijöiden ja aktiivisten pelaajien piristykseksi epidemia-aikana. Pelissä noudatetaan erityisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeita, kuten turvaetäisyys, kontaktimallinnukset, käsidesi, jne.

P.S. Kuka vaan saa uudelleenpelauttaa tämän larpin! Pelin kattava materiaalipaketti sisältää kaiken tarvittavan sekä hyvät pelautusohjeet pelinjohtajalle. Lue lisää https://project.purplie.net/lohikaarmeratsastajat/pelauta.html

  • Anna N / Epel Larp ry, epellarp (at) gmail.com