Pohjalla 2 - Rock Cocks

08.08.2020 Sipoo

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 01.03.2020 - 03.05.2020
huumori
Osallistumismaksu: 45€
Ikäraja: 18

Rakastettu rokkilegenda tekee uskomattoman paluun!

Suomalainen suuruus Rock Cocks palaa ja esiintyy kotimaamme lavoilla. Suurta comeback-keikkaa on odotettu jo vuosikymmeniä, ja nyt viimein fanien pitkä piina on päättymässä kun "rokkikukot" avaavat kesän kiertueen, missäpä muualla kuin bändin kotikunnassa, Sipoossa!

Luvassa paljon klassikoita kuten Rock Cocksin ykköshitti kautta aikojen, Ei Heiluva Heppi Sammaloidu, sekä monta muuta moshaamisen arvoista kappaletta! Seuraa bändin somevastaavan Into Himosen blogipäivityksiä niin pysyt mukana menossa ja saat ensimmäisenä tietää uusimmat uutiset koskien tulevaa keikkaa!

ROCK ROCK!

Noin 40 henkilön peli Pohjalla 2 seuraa vuonna 2008 järjestetyn edeltäjänsä jalanjäljissä ja tuo jälleen yhteen oman elämänsä sankareita, bilettäjiä sekä yhteiskuntapakolaisia, tällä kertaa nauttimaan pitkään tauolla olleen Rock Cocksin musiikista!

Luvassa on hyvän mielen humoristista dystopiaa uudessa ja uljaassa tulevaisuuden Suomessa, missä toimeentulotuki korvattiin kossulla, EU vaihtui kauppasaartoon ja vihervassarimädättäjät ajettiin maanpakoon. Niin ja mikä tärkeintä, markka saatiin takaisin!

Huomioithan, että peli käsittelee paikoin hyvinkin traagisia ihmiskohtaloita satiirin ja huumorin kautta, joten peli ei välttämättä sovellu kaikille.

  • Charlotta Forsman, Karri Korhonen, Atte Iiskola, Ville Miettinen, pohjalla.larp (at) gmail.com
  • https://bit.ly/pohjalla