Lohikäärmeen Pesä

25.01.2020 - 26.01.2020 Tampere

Kutsupeli
Ilmoittautuminen: 11.10.2019 - 30.11.2019
fantasia, draama
Osallistumismaksu: 27€
Ikäraja: 18

On vuosi 1920 ja kieltolaki on voimissaan Britannian taikamaailmassa. Kielloista huolimatta salakapakkana toimiva Lohikäärmeen Pesä kukoistaa.

Lohikäärmeen pesän hämäryydessä tavataan veriperimän yli ja nautitaan kapakan antimista, kunnollinen juotava kun on kiven alla näinä päivinä. Pesä on velhomaailman tärkeä kohtaamispaikka, johon velhot ja noidat tulevat viihtymään, rentoutumaan, juoruilemaan, politikoimaan ja rakastumaan. Toistaiseksi Lohikäärmeen Pesän ovia ei ole suljettu keneltäkään ja paikan moraali on suhteellisen löyhä, kunhan kaikki toimivat hyvässä hengessä ja edes teoreettisesti sovussa. Kapakasta onkin tullut turvasatama monelle elämän potkimalle noidalle ja velholle.

Mitä: Lohikäärmeen Pesä + Vilin 30-vuotissynttärit & 10 vuotta pelinjohtajana -juhlat
Missä: Klubi 57, Pnninkatu 57, Tampere (Kävelymatkan päässä rautatieasemalta)
Milloin: 25.1-26.1.2020 klo 18.00-4.00

Mikäli peli ei tule täyteen 30.11 mennessä, ilmoittautuminen avataan kaikille.

Kyseessä on viisituntinen 1920-luvun Potterversumiin sijoittuva kapakkapeli, jossa esiintyy limittäin sekä kevyitä että raskaita teemoja hahmosta riippuen. Juonet liittyvät pääasiassa ihmissuhteisiin, mysteereihin ja yhteisön sisäisiin valtapeleihin. Pelissä noudatetaan Suomen lakia, suurimman draaman lakia ja tervettä järkeä. Kanssapelaajan rajojen rikkominen ei ole hyväksyttävää pelissä eikä aftereilla.

Työryhmä kirjoittaa pelaajille hahmoprofiilit kontakti- ja juonivetoisesti. Pelaajilla on lupa keskenään täydentää hahmojen taustoja ja kehittää hahmolleen yhteistä historiaa muiden hahmojen kanssa kontaktien ja juonien sallimissa rajoissa. Peli ottaa taiteellisia vapauksia aikajanaan ja hahmojen ikään liittyen. Mikäli tämä tuntuu ylipääsemättömältä esteeltä, ei peli välttämättä ole juuri sinua varten. Tilaisuuden luonteesta johtuen myös pääpelinjohtaja osallistuu peliin täydellä hahmolla.