Pizzeria De Pizza

30.11.2019 Helsinki

Aloittelijaystävällinen Kutsupeli
Ilmoittautuminen: 23.09.2019 - 29.09.2019
huumori
Osallistumismaksu: 10€

Paistuvan pizzan tuoksu ja loputtomana pulppuava puhe täyttävät koko talon. Vain höyryävän kuuma, täydellisen rapeaksi paistettu pizza voi saada sukuvikana periytyvän kiihkeän keskustelun taukoamaan.

De Pizzat ovat juuriltaan aitoa helsinkiläistä pizzeriasukua. Heidän maineikas ravintolansa Pizzeria De Pizza tarjoilee Helsingin ehdottomasti parhaat pizzat. Lähes riippuvuutta herättävän herkulliset taikinalätyt eivät ole syntyneet tyhjästä, vaan siitä voi kiittää koko suvun aukotonta yhteistyötä - sekä tietysti isovanhemmilta perittyä salaista tomaattikastikereseptiä.

Lauantaina 30.11. De Pizzat kokoontuvat koko suvun voimin leipomaan pizzaa ja nauttimaan yhteisestä ajasta vailla huolen häivää.

Nykypäivän Suomessa tapahtuva komediahenkinen peli keskittyy pizzan leipomiseen ja pizzerian ympärillä pyörivään sukulais- ja ihmissuhdedraamaan. Peli on noin 10 pelaajalle ja järjestetään pj:n kotona Itä-Helsingissä.

HUOM! Peli ei sovellu henkilöille, jotka eivät pysty oleskelemaan samassa huoneessa esim. pöllyävän vehnäjauhon kanssa. Muut ruokarajoitteet otetaan kuitenkin tarkasti huomioon, sillä Pizzeria De Pizza tahtoo tarjota syötävää kaikenlaisiin ruokavalioihin.

Tiedot päivittyvät lähempänä tapahtumaa.

  • Aurora ja Mimosa Misikangas, aurora.misikangas (at) outlook.com