X-Con

18.10.2019 - 20.10.2019 Mikkeli

Osallistumismaksu: 40-55€

X-Con on nyt jo seitsemättä kertaa järjestettävä tapahtuma larpinjärjestäjille, ja siitä kiinnostuneille. Sen tehtävänä on tuoda yhteen larppien järjestäjät ympäri Suomea antaen mahdollisuuden tutustumiseen, yhteistyökumppaneiden löytämiseen sekä omien kokemusten jakamiseen. Tapahtuman ohjelma koostuu eri aiheita käsittelevistä luennoista, työpajoista, osallistavista keskustelupiireistä ja vapaamuotoisemmasta ohjelmasta.

Ohjelmissa larpinjärjestäjät jakavat hyväksi havaittuja vinkkejä ja herättävät kehittävää keskustelua. Aihepiireihin kuuluvat larpinjärjestämisen perusteet, kirjoittaminen, käytännön järjestelyt, mallintamisen eri keinot ja yleiset ongelmakohdat eri osa-alueisiin liittyen.

Järjestäjätiimi hakee nyt myös ohjelmanpitäjiä mukaan järjestämään tapahtumaa ja ottaa mielellään vastaan ehdotuksia ja toiveita aiheista joista ohjelmaa kaivattaisiin. Onko sinulla aihe josta haluat puhua, tai kokemusta jonka voit jakaa muille? Ilmoittaudu mukaan osoitteessa http://xcon.fi/ohjelmahaku-2019/ ja otamme sinuun yhteyttä! X-Con on ajatukseltaan “tekijöiltä tekijöille”, eli sinun ei tarvitse olla akateeminen pelitutkija voidaksesi tarjota ohjelmaa tapahtumaan. Toiveena etenkin keskustelupohjaista ja workshop-tyylistä ohjelmaa! Voit esimerkiksi alustaa aiheen ja ohjelma jatkuu yhteisenä keskusteluna.

Tapahtumaan osallistujaksi ilmoittautuminen avataan pian.

Tapahtumaa järjestää tänä vuonna Illusia ry yhteistyössä Otavan Opiston kanssa.