Murder of Crows

30.03.2019 Outokumpu

Ilmoittautuminen: 20.01.2019 - 10.02.2019
historiallinen, jännitys, draama
Osallistumismaksu: 30€
Ikäraja: 18

Tervetuloa Varisparveen, 1920-luvun New Yorkin viihdyttävimpään hotelliin, jossa kieltolaki on muisto vain. Täällä musiikki soi ja juoma virtaa virkavallan katseilta suojassa. Salakuljettajat ja rikolliset hallitsevat yöelämän yritystoimintaa, mutta pääasiahan on että kansalle riittää iloja. Ja niitä tässä hotellissa tänä iltana pidettävissä yksityisjuhlissa ei puutu, onhan illan isäntä Felix Fontano itse! Hän on menestyvän salakuljettajan ja rikollispomon poika, ja hänen juhliinsa kokoontuu vain seurapiirien kerma. Näitä juhlia et tahdo kuollaksesikaan jättää välin.

Murder of Crows on murhamysteerilarppi 14 hengelle Outokummussa, 45 minuutin ajomatkan päässä Joensuusta. Pelipaikalle järjestetään kimppakyytejä ja pelin jälkeen paikalla voi yöpyä.
Peli sijoittuu 1920-luvun New Yorkkiin Varisparvi -hotellille, jonka puhtoisen julkisivun takana toimii salakuljetettua alkoholia ja supersuosittua jazzmusiikkia tarjoava klubi. Toimintaa pyörittää menestyvä bisnesmies Felix Fontano, kuuluisan salakuljettajan ja rikollispomon Frank Fontanon poika. Hän on kutsunut joukon seurapiirien ja taidemaailman kermaa paikalle yksityiseen illanviettoon. Illasta odotetaan jälleen yhtä menestyksekästä, tanssin ja juomien täyttämää spektaakkelia, jollaisia Fontanon juhlien on totuttu olevan. Mutta sitten kaikki menee pieleen.
Murder of Crows on kaksi näytöksinen larp, joka pohjaa löyhästi murhamysteeriseurapeliin. Ensimmäinen näytös on sosialisointia, ruokaa ja juomaa sekä tanssia ja ihmissuhdekiemuroita. Tämä näytös kestää toista näytöstä pidenpään, 4-5 tuntia. Ensimmäinen näytös päättyy vieraiden vetäydyttyä huoneisiinsa lepäämään juhlasalin puolelta.
Toisessa näytöksessä pelin luonne muuttuu. Ja aletaan luonnollisesti selvittää murhaa. Peliä ei katkaista näytösten välissä.
Hahmoilla on juoruja sekä tietoja toisistaan, joille tulee pelissä (varsinkin toisessa näytöksessä) käyttöä.