Viimeinen Muuttolaatikko

22.03.2019 - 24.03.2019 Vantaalla

Ilmoittautuminen: 13.01.2019 - 22.02.2019
realismi
Osallistumismaksu: 15€
Ikäraja: Joustava K18

Ville-pappa kuoli hihkuessaan onnesta. Petra Olli oli juuri voittanut painin maailmanmestaruuden. Vanhan painivalmentajan sydän ei sitä kestänyt. Nyt pappa on haudattu, papan iso talo siivottu ja stailattu myyntiä varten. Perunkirjoituskin on juuri saatu valmiiksi. Viimeinen muuttolaatikko lepää pöydällä. Koko päivän töitä painanut suku korkkaa ensimmäiset kaljat. On aika sanoa viimeiset hyvästit niin papalle kuin papan talolle.

Viimeinen Muuttolaatikko on slice-of-life peli menetyksestä, perheriidoista, surusta, suuttumuksesta, traumoista, sosioekonomisista eroista ja ihan tavallisista ihmisistä. Ei piilotettua Cthulhua, ei salaisia agentteja, okkulttisia voimia, jedejä tai supersankareita. Pelin kesto on 4-6 tuntia. Sinä aikana on tarkoitus luoda draamaa itselleen ja muille, pelata hahmostaan niitä puolia mitkä tuntuvat kiinnostavilta, kokea iloa ja surua, mahdollisesti molempia. Hahmojen elämää muuttanee lähinnä Ville-papan perintö, muita suuria suunnanmuutoksia ei todennäköisesti tapahdu. Seuraavana päivänä hahmo herää omaan elämäänsä.

Hahmoja on 16, ne ovat sukupuolisidonnaisia, mutta trans- ja muunsukupuoliset voivat valikoida hahmolistasta vapaasti sen mukaan mikä tuntuu kiinnostavalta. Lisäksi pelissä on paikalla pelinjohtajan NPC hahmo.