Liikuntalarp 3: Portti Uuteen Maailmaan

17.05.2019 - 19.05.2019 Liljendal

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 03.12.2018 - 17.12.2018
kaupunkipeli, uuskumma, toiminta
Osallistumismaksu: 50€
Ikäraja: Sopimuksen mukaan

Metsälähteen henki on sanaton. Emme kuule vesiemme ääntä, vaikka se puhuu meille. Missä ovat laulut? Tarvitsemme lauluja, loitsuja, joilla kommunikoida vesiemme, metsiemme ja soidemme kanssa. Etsimme lauluja, pyydämme lauluja, joilla olla syvemmin yhteydessä metsiimme, vesiimme, esivanhempiimme.

Portti Uuteen Maailmaan (PUM) pelataan suomalaisen metsän olentoina, Kalevalasta ja muusta suomalaisesta kansanperinteestä inspiroituen. Larpin tarkoituksena on herättää ihmiset suojelemaan Suomen ja maailman vesiä ja pitämään ne puhtaina ja vapaina ainakin seitsemän sukupolvea eteenpäin. Liveroolipeliä edeltää kolmen kuukauden, eli 12 viikon, mittainen treenikausi, jolloin pelaaja ottaa vastuun terveydestään. Hän sitoutuu treenaamaan valitsemaansa liikuntatavoitteeseen ja vahvistamaan tahtotultaan eli toimintaenergiaansa ja suuntaansa. Treenikausi alkaa helmikuussa 2019 ja kestää peliin asti.

Tavoitevaihtoehdot tarjoillaan tsemppareiden kautta, jotka ovat valinneet itselleen merkityksellisen liikuntatavoitteen. Tavoitevaihtoehtoja on mm. liikunnallinen rata, huomaamaton hiivintä, taistelukoreografia, lajikokeilu/oman lajin löytäminen, uinti.

Ilmoittautuminen aukeaa yhdessä kotisivujen kanssa. Peliin otetaan n. 45 pelaajaa. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole tässä kohtaa merkitystä.