Evolution

07.06.2018 - 08.06.2018 Tampere

Ilmoittautuminen: 22.04.2018 - 02.05.2018
fantasia, sci-fi, toiminta, draama
Osallistumismaksu: 5-10€
Ikäraja: 15

Eräänä päivänä kehostani alkoi tulvia tuntematon voima, joka viljeli kaaosta ympärilläni. Tunsin olevani jonkinlainen yliluonnollinen friikki. Perhe talutti minut kirkon portaille ja jätti siihen. Jouduin eksymään monta kertaa, ennen kuin löysin heidät... Omani.

Evolution-larp sijoittuu nykypäivään, jossa mutantit ovat todellisuutta. Larppi ottaa vahvasti vaikutteita Marvel-Comicsin X-Men-tuotannosta, muttei sijoitu maailmaan suoraan.

Evolution on erittäin pelaajalähtöisesti rakennettava liveroolipeli, johon otetaan mukaan vain aiemmin larpanneita täysi-ikäisiä pelaajia. Pelaajat kirjoittavat omat hahmoprofiilinsa, kontaktoituvat muiden pelaajien kanssa ja luovat itselleen henkilökohtaisia juonia. Pelissä tulee olemaan jonkinlainen pääjuoni, jonka rakentamisesta on vastuussa pelinjohtaja tai pelinjohto.Jokaisella pelaajalla tulee siis olemaan vähintään jonkin verran metatietoa oman hahmonsa asioista. Peli on one-shot.

Peli kustannukset tulevat arvioidusti olemaan noin 5-10 euron tietämillä, riippuen pelaajien lopullisesta määrästä. Ruokailuista ja kyydeistä huolehtii kuitenkin jokainen pelaaja itse.

Genret: Action/seikkailu, sci-fi, fantasia, draama, supersankarit

Pelinjohtajana toimii Henniina Isoaho ja Ida Pajukangas.

Ota yhteyttä evolutionlarp[at]gmail.com