Dreamwalk 1:1 - Isabella Cunninghamin tapaus

21.04.2018 Vantaa

Ilmoittautuminen: 25.02.2018 - 14.03.2018
historiallinen, jännitys, kauhu, uuskumma, draama
Osallistumismaksu: 80/40€
Ikäraja: 18

Vuosi 1947, Iso-Britannia. Toinen maailmansota on juuri päättynyt. Maailma yrittää nousta takaisin jaloilleen sodan jäljiltä ja rakentaa tuhotun tilalle uutta. Sodan kauhut ovat kirkkaana kaikkien muistissa. Sodanjälkeisessä maailmassa työskentelevät Unissakävelijät, oudot ryhmissä toimivat henkilöt, jotka pseudotieteen, uskonnon ja taikauskon keinoin väittävät pystyvänsä matkaamaan fyysisesti toisten ihmisten uniin. Nämä Unissakävelijät etsivät lääketieteelle selittämättömistä syistä koomaan joutuneita henkilöitä, luovat mystisten rituaaliensa avulla portaaleja näiden koomapotilaiden Unimaailmaan ja yrittävät tuosta oudosta maailmasta löytää ja pelastaa koomautuneiden sielut. Onnistuneiden Kävelyiden seurauksena potilaat heräävät koomaunestaan, mutta Unissakävelijöille itselleen jäävät todistamiensa outouksien ja kauheuksien jättämät arvet. Monet pitävät Unissakävelijöitä huijareina ja hulluina, mutta usein juuri he pystyvät auttamaan potilaitaan kun kaikki muut keinot ovat pettäneet.

Dreamwalk on mysteeri-, kauhu ja draamaelementtejä yhdistelevät larp-kampanja. Kampanjan ensimmäinen kausi pelataan vuoden 2018 keväällä ja syksyllä Vantaalla, Teerijärvellä ja Tampereella. Kampanjassa pyritään erityisesti intensiivisiin ja yksilöllisiin kauhu- ja tunnekokemuksiin. Kampanjassa panostetaan erityisen paljon tehosteisiin ja lavastukseen.

Kampanjan ensimmäisen kauden ensimmäinen osa pelataan Vantaalla Katrinebergin kartanossa. Kauden jokaisessa pelissä on eri pelaajat, mutta ilmoittautuminen tapahtuu koko kauteen samaan aikaan. Kampanjahahmoille pelimaksu 80e ja pelikohtaisille kertahahmoille 40e.

Kampanja järjestetään yhteistyössä Illusia Ry:n ja Oulun Interaktiiviset Eläytyjät Ry:n (OIEI Ry) kanssa.