Fwooperin vuosi II

06.04.2018 - 08.04.2018 Parkano

Ilmoittautuminen: 01.01.2018 - 14.01.2018
uuskumma
Osallistumismaksu: 35€
Ikäraja: 16

Ensimmäisiä suuria muutoksia taikaministeri Pius Sakian valtakaudella oli uusi koulutusasetus, joka teki rangaistuksen uhalla Tylypahkassa opiskelusta pakollista kaikille maan puhdas- ja puoliverisille lapsille. Koulua vältteleviä nuoria jäljittämään värvättiin kaikessa hiljaisuudessa Kaappareita, jotka huhujen mukaan toimittivat karkureita sekä taikaministeriölle että suoraan kuolonsyöjille.

Lukuvuoden alussa oppilaita olikin Tylypahkassa ennätysmäärä, mutta syyskuun aikana suuri joukko jästisyntyisistä lähti koululta ja jopa muutamat puoliveriset uhmasivat taikaministeriötä lopettamalla. Oppilaskadon seurauksena lokakuun alussa Tylypahkan portit lukittiin ja hormiverkkoyhteydet katkaistiin. Enää edes henkilökunnan jäsenet eivät päässeet poistumaan ilman rehtorin tai vararehtorin lupaa.

Fwooperin vuosi on Harry Potterin maailmaan sijoittuva larp-kampanja, jonka ensimmäinen osa pelattiin syksyllä 2016. Kampanja keskittyy siihen millaisena sodan todellisuus näyttäytyy kuolonsyöjien hallitsemassa Tylypahkassa eläville nuorille. Peleissä käsitellään sellaisia velhosodan puolia, jotka jäävät alkuperäisessä kirjasarjassa sivuosaan.

Kampanjan seuraava osa pelataan 6.4 - 8.4.2018 Parkanossa Vahojärven leirikeskuksessa. Pelimaksu tulee olemaan noin 35 euroa, pyrimme pitämään sen mahdollisimman alhaisena. Suurin osa pelin hahmoista on jatkohahmoja edellisestä osasta, mutta mukana on myös muutamia uusia hahmoja.