Krusadis: Punainen Aurinko

23.02.2018 - 25.02.2018 Helsinki

Ilmoittautuminen: 17.12.2017 - 29.12.2017
sci-fi, jännitys, toiminta, draama
Osallistumismaksu: 45€
Ikäraja: 16

Punaisen Auringon hälytysjärjestelmä pärähtää soimaan.
Aiiiuuuuga! Aiiiuuuuga!
Miehistö vetää hengityslaitteet kasvoilleen ja varautuu pahimpaan.

Samaan aikaan toisaalla, ei niin kovin kaukana, Hóng táiyàngin miehistö tähyilee epäuskoisesti navigointikarttaa.

SAA Punainen Aurinko, Helioksen Autoritaatin vasta valmistunut sota-avaruusalus, on suorittamassa sektorilla ensimmäistä tehtäväänsä kun yhtäkkiä harjoitustehtävä muuttuukin todelliseksi tilanteeksi. Toisella aluksella Jinrein Daiko-klaanin suvun viimeiset elossa olevat jäsenet saapuvat sektoriin kauppa-avaruusalus Hóng tàiyángilla paeten keisarikunnan vihaa.

Krusadis: Punainen Aurinko on täysipainoinen, vajaan vuorokauden pituinen avaruusseikkailu, jossa keskiössä on Krusadiksen voimakkaan scifi-henkisen pelimaailman toiminnallinen kokeminen. Pelaamme miehistövetoista tiimipeliä avaruusaluksien toimintaa uskottavasti mallintaen ja tehtäviä suorittaen. Tavoittelemme tunnelmassa voimakasta immersiota, avaruusseikkailun jännitystä ja yllätyksellisyyttä sekä vahvaa draaman latausta. Krusadiksessa keskeisiä teemoja ovat uskontojen ja kulttuurien kohtaaminen ja ennakkoluulot.

Krusadis: Punainen Aurinko on Krusadis-pelijatkumon kolmas mutta itsenäinen osa, ja se pelataan lauantaina 24.2. Pohjois-Haagan yhteiskouluun rakennetuissa avaruusaluksissa.