Evil's Playground - Expedition

20.10.2017 - 21.10.2017 Julkujärven Leirikeskus, Ylöjärvi

jännitys, kauhu, draama
Osallistumismaksu: 35-45€
Ikäraja: 18

"Mä istun tässä rinteessä ja katselen, oon tehny tätä viimeyöstä asti, eikä vieläkään liikettä, paikka tuntuu olevan tyhjillään, tai sitten sen asukkaat ei vaan vittu tuu ulos. Paikat alko käymään melko kusiseks portin lähettyvillä. Ensinnäkään tavaraa ei enää oikein riittäny ja niiden hakureissuista tuli aika pitkiä. Toiseksi sähköt alko prakaamaan, pimeää, kylmää eikä safkaa, se olis jo ollu riittävä syy lähteä liikkeelle. Kolmanneksi ne toiset. Ääniä, liikettä, katoamisia. Tai siis niin mä ainakin oon kuullu, en mä mitään omin silmin oo nähnyt, mutta sanotaan, et jos jotain näkee, ei siitä tuu kukaan takaisin kertomaan. Aseitahan meillä olis vaikka muurin yli heiteltäväksi, mutta luodit on loppu, joten on vain kaikinpuolin järkevämpää siirtää leiri, mihinkään sotaan meillä ei just nyt oo varaa.
Tää talo on iso, siellä on valoja, se tarkoittaa sähköä. Ääniä, jotain musaa. Eikä liikettä. Eihän?

Evil's Playground - Expedition on pelaajalähtöinen liveroolipeli.
Alustavan suunnitelman mukaan peliin otetaan maksimissaan 35 pelaajaa. Pelin on tarkoitus kestää ainakin vuorokausi. Peli on jatko-osa Evil's Playground - Originsille, joka pelattiin syksyllä 2015. Peliin osallistuminen ei edellytä osallistumista edelliseen osaan, mutta edellisen osan pelaajilla, jotka haluavat jatkaa vanhalla hahmolla pelaamista, on etuajo-oikeus jonon kärkeen.

Ilmoittautuminen: Tiedotetaan myöhemmin.
Pelityylinä toimii edellisen pelin tavoin voimakas kontaktipelaaminen (+ oma-aloitteinen kontaktoituminen ylipäänsä), suurempi draama - vähempi tappaminen ja me vastaan muut-asetelma.

Peli tulee olemaan jengifiilistelyä sekä kinastelua kauhuelementeillä ja jännityksellä. Pelimaailmana toimii kuvitteellinen hylätty huvipuisto San Franciscossa, Yhdysvalloissa. Hahmokunta koostuu yhteiskunnan hylkäämistä, universumin päähänpotkimista ja enemmän tai vähemmän syrjäytyneistä piruparoista. Rankempien aiheiden vuoksi pelin ikärajaksi julistetaan K-18 ja sitä nuoremmat väen vängällä peliin haluavat saavat mahdollisuuden neuvotella asiasta kuitenkin pelijohtajien kanssa. Tässä tapauksessa alle 18-vuotiaalta vaaditaan myös huoltajan suostumus.

Evil's Playground - Expedition on normaaleista larpeista poikkeava, sillä se on pelaajalähtöinen eli pelaajat kirjoittavat itse hahmonsa, pelinjohtajien antamien raamien sisälle, pelinjohtajan kanssa tiiviissä yhteistyössä. Pelaajat saavat myös itse valita tärkeimmät kontaktinsa muiden hahmojen lyhytkuvausten perusteella. Pelinjohdon rooli on alussa virikkeiden antaminen pelaajille hahmonluonnin tueksi, pelin organisointi, sekä mahdollisten NPC-hahmojen pelaaminen. Ennen ilmoittautumista edellisessä osassa pelanneille annetaan mahdollisuus vaikuttaa uuden osan tapahtumien kulkuun ja pelaajat ovat suuremmassa osassa luomassa peliä kuin pelinjohto. Uudet pelaajat ja uusilla hahmoilla mukaan tulevat vanhat pelaajat ovat samalla lähtöviivalla ja pelinjohto pidättää oikeuden valita pelaajat peliin ilmoittautumislomakkeen perusteella, soveltuvuuden mukaan. Sitten kun ilmoittautuminen avautuu, panostathan lomakkeen täyttämiseen.

Peli siis soveltuu kaikille pelaajille, myös ensikertalaiset ovat tervetulleita. Peliin osallistuminen ei vaadi aiemmissa osissa pelaamista. Peliin siis ovat tervetulleita kaikki, riippumatta sukupuolesta, seksuaalisuudesta, ihonväristä tai vakaumuksesta. Pelissä on ehdoton nollatoleranssi päihteille, alkoholille, kiusaamiselle ja syrjimiselle. Tupakointi on sallittu sille osoitetulla paikalla.