Pyhävuoren perilliset (kuudes pelautus)

16.06.2017 - 17.06.2017 Oulu

Ilmoittautuminen: 30.09.2016 - 30.11.2016
fantasia, uuskumma, draama
Osallistumismaksu: 35€
Ikäraja: Joustava 18

Toivoin emotionaalisesti intensiivistä peliä, ihmisshdedraamaa ja peliä jonka jälkeen oma elämä tuntuisi helpolta ja mutkattomalta. Sain kyllä todellakin sen mitä pyysin! Ihan loistava peli, älyttömän hienosti kirjoitettua draamaa ja juonia - ja sellainen tunnemyrsky ja romahdus toisensa jälkeen, etten ole koskaan kokenut tällaista larpissa.” Toisen pelautuksen pelaajapalautteesta poimittu kommentti.

Pyhävuoren perilliset kertoo tarinaa suomalaisista ihmissusista, vampyyreista ja noidista. Peli yhdistelee uskomatonta juonisaippuaa, synkkäsävyistä muinaissuomalaista mytologiaa sekä valtavirtafantasiaa keitokseksi, jossa jokainen hahmo liittyy osaksi ikivanhaa vihan ja koston verkkoa. Tässä pelissä jokaisen hahmon kaapista löytyy luuranko sukuineen ja kaikilla on jotain hävittävää. Eeppistä saippuadraamaa pelataan täysin vakavissaan ja maailman kohtalo kietoutuu Pyhävuoren perillisten intohimon, vihan, rakkauden ja katkeruuden värittämiin valintoihin.

Pelissä on 35 hahmoa. Pelaajilta odotetaan hiukan tavallista enemmän sitoutumista, mm. osallistumista hahmojen ja kontaktien syventämiseen tarkoitettuun pelaajatapaamiseen, joka pidetään 2-4 viikkoa ennen itse peliä. Tämä on kuudes uusintapelautus, peli järjestettiin ensimmäisen kerran Helsingissä toukokuussa 2014. Spoilerivapaa kuvaus pelistä löytyy myös larp-journalista: https://larpjournal.wordpress.com/