AVARUUSOOPPERA 2020 - Helsinki Edition

10.11.2018 Helsinki

Ilmoittautuminen: 08.04.2018 - 15.05.2018
sci-fi, draama
Osallistumismaksu: 30-40€
Ikäraja: 18

AVARUUSOOPPERA 2020 - Helsinki edition sijoittuu tulevaisuuteen, jossa suurin osa ihmiskunnasta on muuttanut uuteen tähtijärjestelmään. Peli sisältääkin niin galaktisenkokoista juonittelua, poliittista kähmintää kuin romantiikkaa ja ihmissuhteitakin, kaikkea tasaisen epätasaisesti.

Peli sijoittuu kahden planeettavaltion, Mitharin ja Priamoksen eliitin yhteiseen juhlaan, jossa juhlistetaan voittoa Hissarlikin pahasta planeettavaltiosta 20 vuotta aikaisemmin. Nykyään Priamoksen ja Mitharin välit ovat jäistäkin kalseammat ja sota häämöttää jatkuvasti näiden “kumppanusten” yllä. Se ei silti tietenkään estä molempien planeettojen ylhäisten, silmäätekevien ja muun eliitin kohtaamista juhlissa, jotka ovat yhdistelmä linnanjuhlia, Oscar-gaalan jatkoja sekä kaikkia muita niitä eliitin juhlia, joista tavallinen kansa ei näe muuta kuin punaisen maton puvut ja ehkä virallisen avajaispuheen. Kyseessä ei siis missään nimessä ole neuvottelupeli.

MITÄ, MISSÄ JA MILLOIN?
AVARUUSOOPPERA 2020 on pelattu ensimmäisen kerran Oulussa vuonna 2016, 20 vuotta täyttäneen Oiei ry:n juhlapelinä. Ja nyt peli uudelleenpelautetaan Helsingissä! Peli järjestetään Helsingin Yliopiston farmasiakunnan kerhohuoneisto Käärmeenpesässä, lauantaina 10.11.2018. Käärmeenpesä sijaitsee Sörnäisten rantatie 33:ssa, 4. kerroksessa.

KENELLE?
Kaikille niille, joita jäytää avaruusoopperan, näyttävän proppautumisen ja hyvien bileiden nälkä ja joita scifi, pukuloisto, ihmissuhdekiemurat ja juonittelu kiinnostaa. Pelissä on noin 60 hahmoa, ja mikäli peliin tulee enemmän ilmoittautumisia kuin hahmoja on jaossa, pelinjohto varaa itselleen oikeuden valita pelaajat sopivuus- ei ilmoittautumisjärjestyksessä. Peli on K-18. Pelissä käytetään Oiein NoRules-sääntöjärjestelmää, joka löytyy täältä: https://docs.google.com/document/d/1wR2AbfBe1g3vrWyquW_FvKmSs24FEhgV8VJ3Pgi7EtA/edit?usp=sharing

PALJONKO?
Alustava arvio pelimaksusta on 35€. Pelimaksulla saat tiketin tämän galaksin vuosikymmenen parhaimpiin bileisiin, naposteltavaa ja alkoholittomia juhlajuomia pelin aikana sekä saunamahdollisuuden lauantai-iltana pelin jälkeen. Pelipaikalla ei ole mahdollisuutta yöpyä.

JOKO SAA ILMOITTAUTUA?
Kyllä! Täältä: https://goo.gl/forms/JqKouNhhVB2BSc3B2 Mikäli kysyttävää pelistä tulee, kysymyksiinne vastataan mielellään osoitteessa haeroepalloproductions(at)gmail.com Ilmoittuminen on avoinna enintään 15.5. saakka, tai kunnes 100 ilmoittautumista tulee täyteen.

MILLAINEN TÄMÄ PELIMAAILMA OIKEIN ON?
Löydät maailmankuvauksen täältä: https://docs.google.com/document/d/1AZQkKN_6DqbJ_3NMwSbERIV2vn1fwe0Rpw2HWz5ecUI/edit?usp=sharing
Mitharin puolen proppi-inpiraatiota: https://fi.pinterest.com/hannapuolakka9/mitharin-proppi-inspiraatiota/
Priamoksen puolen proppi-inspiraatiota: https://fi.pinterest.com/hannapuolakka9/priamos-proppi-inspiraatiota/

KUKA TÄSTÄ ON VASTUUSSA?
Häröpallo Productions, eli pääpelinjohtajina toimivat Hanna Puolakka sekä Susanna Veijalainen. Apukäsinä häärii Paula Pennanen, Kukkis Hautamäki, Laura Turpeinen, Valtteri Niskavaara, Laura Kröger sekä Sanna Hautala.
Taustatukena OIEI ry ja Illusia ry.