Kellopelilakkovahti

08.06.2019 Hollola, Sairakkala

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 28.01.2019 - 25.04.2019
steampunk, draama
Osallistumismaksu: 10€
Ikäraja: 16

Vuonna 1799 epäsuosittu tsaari Paavali I yrittää sivistää ja teollistaa Venäjää kovalla otteella. Tehtaita ja rautatietä nouseekin ympäri laajaa Venäjänmaata. Samaan aikaan Venäjän viholliset kärkkyvät lännessä ja etelässä ja maan sisällä aatelisto katselee nykymenoa nyreissään samalla kun kotimainen ja ulkomainen porvaristo juonittelee minkä kerkiää. Pelätty salainen poliisi Ohrana pitää kuitenkin sisäistä järjestystä yllä paikallisten viranomaisten lisäksi.

Yhdellä Siperian junaradan pohjoisen raiteen ratatyömaalla lähellä Rezhikin kylää tapahtuu kummia: Työläiset ovat menneet lakkoon! Paikalliset eivät oikein tiedä, miten suhtautua asiaan, sillä lakkoilu on laitonta, mutta rataa rakentaa kyllä englantilainen yhtiö. Lakkoilijoilla on kova uho päällä, mutta poliisien, salaisen tai ei, pelko on suuri. Ja entä ne huhut niistä ihmisiä korvaavista koneista? Onko ihmismäisiä kellopelejä todella olemassa?

Peli on historiaa ja fiktiota hyvin vapaasti yhdistelevä kokonaisuus. Peli sijoittuu fiktiiviseen steampunk-tyyliseen historiaan Venäjällä. Tiedossa on hammasrattaita ja outoja laitteita sekä vakavaa draamaa, mutta rennolla asenteella.