Nahkakymppi HD-Remastered

30.03.2019 Hämeenlinna

huumori
Ikäraja: 18

Legendaarinen Lankka-ehdokkuuden saanut Nahkakymppi palaa takaisin viiden vuoden tauon jälkeen tällä kertaa Hämeenlinnassa! Kyseessä on siis uudelleenpelautus alunperin Joensuussa pelautetusta pelistä, joka sai aikanaan paljon kiitosta ja jota on viilattu parempaan suuntaan, Tarkempi tietopaketti, hahmolyhärit ja ilmoittautuminen julkaistaan tämän viikon aikana.

MIKÄ: Huumoripitoinen parodialarppi Napakymppi-tyylisestä ohjelmasta. Larppi kertoo Suomen suosituimman ohjelman Nahkakympin nimisen ohjelman kuvauspäivästä, jonka aikana ohjelmaa kuvataan suorana lähetyksenä koko Suomen kansalle.

MILLOIN: 30.3.2019 lauantaina Hämeenlinnan Kumppanuustalo. Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin.

PALJON: Pelimaksua ei ole vielä lyöty loppuun, mutta todennäköisesti pelimaksu liikkkuu noin 5-15 euron paikkeilla.

KUINKA ISO PELI: Larppi on noin 3-4 tunnin pituinen noin 20:lle hengelle. Kyseessä on siis vähän pienehkö peli.

KENELLE TÄMÄ SOPII: Kyseessä on kevyt ja huumoripitoinen larppi, joka kertoo Nahkakymppi nimisen ohjelman kuvauksista. Pelissä on luvassa romantiikkaa, ihmissuhdedraamaa, juonittelua, erotiikkaa ja yleistä sähellystä Suomen suosituimman ohjelman livekuvauksissa. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään seksipeli, vaan enemmänkin tämä on American Pie tyylinen komediasähellyspeli. Pikkutuhmien teemojen takia larppi on K-18.

MITÄ MUUTA TÄRKEÄÄ MINUN PITÄÄ TIETÄÄ: Larppi tullaan taltioimaan videokameroilla. Videomateriaalia tullaan mahdollisesti käyttämään tulevissa liveroolipeleissä. Jos et halua siis olla pelissä ollenkaan kuvatavana, tämä peli ei sovellu sinulle.

KUKA TEKEE TÄMÄN PELIN: Pääpelinjohtajana toimii Marko Piipponen. Pääpelinjohtajan avustajana toimii Aki Ilola.

MISSÄ VOIN ILMOITTAUTUA!?!?!?!?: Ilmoittautumislomake avataan myöhemmin tällä viikolla. Hahmolyhärit ja tarkeampi infopaketti julkaistaan myös samalla kertaa.