Danakar: Räjähdysherkkä

10.08.2018 - 12.08.2018 Bengtsår

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 01.01.2018 - 14.02.2018
sci-fi, toiminta, draama
Ikäraja: 18

Danakar: Räjähdysherkkä on Star Wars -teemainen liveroolipeli noin kolmellekymmenelle pelaajalle. Peli pelataan 10.-12.8.2018 Bengtsårin saaressa Hangon edustalla.

Peli sijoittuu kuvitteelliselle Danakarin planeetalle vuoteen 3 ABY, keskelle galaktista sisällissotaa. Sotaa käydään lukemattomilla planeetoilla: kyliä poltetaan, lippuja nostetaan, aluksia rakennetaan, stromtrooperit marssivat ennen niin rauhallisilla kaduilla. Danakarilla krediitit ja informaatio kuitenkin ratkaisevat enemmän kuin se, kenen tunnuksia kannat. Hahmot jakautuvat kolmeen ryhmään: Kapinallisiin, Imperiumilaisiin ja paikallisiin.

Pelin genreinä ovat draama, toiminta ja scifi. Peli kestää yhtäjaksoisesti 24 tuntia. Tässä pelissä saa fiilistellä, heittäytyä, kiivetä puuhun, väijyttää vihollisia pimeässä metsässä, juosta henkensä edestä ja tarinoida vartiotulen ääressä.

Huomioitavaa: Peli ei sisällä jedejä, maailmanpelastusta eikä loppurituaalia. Sen sijaan se sisältää hahmokohtaisesti vaihtelevassa suhteessa rehellistä ja autenttista metsärämpimistä, ihmissuhdedraamaa, moraalisia kriisejä, henkilökohtaisia maailmanloppuja, ryhmädynamiikkaa, valtasuhteita, sotilaselämää ja seikkailua. Pelialueen ja pelin teemojen vuoksi ikäraja on ehdoton K-18.